Life

Apartament cu două camere la doar 9.000 de euro. Orașul din România unde găsești astfel de prețuri

Un apartament cu două camere a ajuns să fie vândut pentru suma de doar 9.000 de euro în România și nu este singurul care poate fi achiziționat la un preț accesibil.
15.10.2022 | 14:16
Apartament cu doua camere la doar 9000 de euro Orasul din Romania unde gasesti astfel de preturi
Apartamentul din Zimnicea care se vinde cu 9.000 de euro. Sursă foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Dacă în orașe precum Cluj, București sau Timișoara, prețul unui apartament este de ordinul zecilor, sau chiar sutelor de mii de euro, în România există și zone cât se poate de accesibile.

Apartamentul de peste 60 de metri pătrați are se vinde cu 9.000 de euro

Drept dovadă, un anunț postat pe internet ne arată un apartament a fost scos la vânzare pentru suma de doar 9.000 de euro. Imobilul are două camere, a fost renovat recent, se află într-o stare cât se poate de bună și este situată în Zimnicea, din județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Apartamentul de doar 9.000 de euro este construit după anul 1997, deci într-un bloc destul de nou putem spune. De asemenea, este și spațios, având o suprafață de peste 60 de metri pătrați, conform anunțului făcut de vânzător.

Cei care îl vor achiziționa vor putea să se racordeze și la gaze, spune proprietarul, dacă vor dori acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Vând apartament cu 2 camere, 54,26 mp, suprafață totala de 60,25 mp, bloc construit după 1977, instalație electrică nouă, instalație sanitara nouă, contuar pe scara, tablou electric în apartament, nou, gresie, faianță în baie și bucătărie, parchet în tot apartamentul, sobă de dimensiune medie din teracota, conducta de gaz este pe casa scării, având posibilitatea de a va racorda la gaze”, se arată în anunțul publicat.

Apartamentul de 9.000 de euro din Zimnicea are și un dressing în dormitor, dar și o sufragerie pe măsură adaugă proprietarul. De asemenea, spre deosebire de problema apei calde din București, în acest caz, viitorul proprietar nu ar e ce să fie îngrijorat, pentru că apa caldă vine ”instant la baie”, se mai arată în anunț.

ADVERTISEMENT

”Instant de apa caldă la baie pe butelie, dressing în dormitor și sufragerie pe dimensiunea unui perete (o lățime)”, mai explică proprietarul în anunțul său.

Apartamentul va trebui mobilat de noul proprietar

Din imaginile postate, imobilul de peste 60 de metri pătrați pare unul cât se poate de primitor. Cu toate astea, vânzătorul spune că deși apartamentul este locuibil, va mai fi nevoie de ceva mobilă. Chiar și așa însă, cine este interesat și are nevoie de un loc rapid unde să se mute, va putea să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Apartamentul este locuibil, va trebuie doar mobila și va puteți muta oricând in el!”, se mai arată în anunțul postat de proprietar pe site-urile specializate

ADVERTISEMENT
Tags: