Life

Daniela Crudu își vinde apartamentul! Suma imensă pe care o cere pe cele două camere

Daniela Crudu își vinde apartamentul din Capitală, pentru o sumă deloc mică. Ce preț cere fosta asistentă TV pe cele două camere.
07.10.2022 | 20:05
Daniela Crudu isi vinde apartamentul Suma imensa pe care o cere pe cele doua camere
Daniela Crudu își vinde apartamentul! Suma imensă pe care o cere pe cele două camere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu își vinde apartamentul din Capitală! Fost asistentă de televiziune a transmis anunțul pe rețelele de socializare, iar prețul nu este deloc mic.

Daniela Crudu își vinde apartamentul din București. Câți bani cere pe el

Daniela Crudu cere 99.000 de euro pentru apartamentul de două camere din Drumul Taberei, cu o suprafață mare, de 88 de mp.

ADVERTISEMENT

„Îmi vând apartamentul! Se vinde cu tot cu mobilă”, a scris fosta asistentă TV pe Instagram.

Apartamentul pus la vânzare de vedetă se află la parter și este aproape de metrou, după cum scrie în anunțul de vânzare.

Apartamentul vândut de Daniela Crudu are o terasă mare, de zece metri pătrați, și propriul loc de parcare subteran.

ADVERTISEMENT

„Vă prezentăm spre vânzare un apartament compus din 2 camere, cu o suprafață de 88 mp, situat într-un imobil D+P+4, în zona Drumul Taberei, foarte aproape de mijloacele de transport/Metrou.

Imobilul este situat la Parter (înalt), blocul având și Demisol, cu o suprafață utilă de 77 mp și terasă închisă de 10, 73 mp, construit în anul 2008, dispune de finisaje de o calitate superioară, centrală termică pe gaz, loc de parcare subteran, accesul în complex este prevăzut cu barieră, mobilat și utilat modern”, se arată în anunț.

ADVERTISEMENT
Apartamentul Danielei Crudu
Apartamentul Danielei Crudu. foto: Colaj Fanatik / Instagram

Daniela Crudu, succes pe OnlyFans. Vrea să deschidă agenție

Daniela Crudu s-a retras din televiziune, chiar dacă a mai avut apariții sporadice pe la unele emisiuni TV. Aceasta a găsit acum ce să facă și a descoperit că îi și place: Onlyfans.

Fosta asistentă de televiziune și-a deschis un cont de Onlyfans, unde cere 20 de dolari pe lună pentru abonați. Cei care fac un abonament pe un an trebuie să plătească circa 200 de dolari Cruduței.

ADVERTISEMENT

Acum, aceasta a dezvăluit că ar vrea să deschidă o agenție de OnlyFans și să îndrume alte fete care vor să își facă conturi pe această platformă.

”Vrem să rămânem în zona asta, vrem să ne deschidem agenție de OnlyFans, să inițiem fete și să promovăm, adică peste tot pe unde se poate.

Sora mea m-a sfătuit pe mine să-mi fac cont de OnlyFans, s-a rugat de mine de un an să-mi fac cont, a zis că e păcat să nu-mi fac, că mi se potrivește și că se fac și bani și mă și distrez, îmi umplu și timpul, și e ceea ce îmi place mie, să mă pozez, să arăt bine, să mă filmez”, a mărturisit Cruduța conform Cancan.

ADVERTISEMENT