Life

Destrăbălare totală la Mireasa de la Antena 1! Ce s-a ascuns din show

A fost mare destrăbălare în show-ul momentului de la Antena 1! Ce nu a dat postul deloc pe micul ecran a aflat FANATIK!
11.09.2023 | 15:30
Destrabalare totala la Mireasa de la Antena 1 Ce sa ascuns din show
Destrăbălare totală într-un din cele mai tari show-uri de la Antena 1. Foto: Antena Play/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

A fost mare destrăbălare în show-ul momentului de la Antena 1! Anumite imagini nu au putut fi difuzate pe post. FANATIK are absolut toate detaliile. Unele destul de… suculente!

Destrăbălare în show-ul Mireasa de la Antena 1! Preferata publicului le-a dat clasă tuturor

Spunem suculente deoarece vorbim despre ce au consumat concurenții de la Mireasa în weekend-ul 9-10 septembrie 2023! Unii au preferat apă cu mister! Alții au completat sucurile cu licori ce te poartă prin nori! Și nu, nu ne referim la acea băutură energizantă care îți dă aripi!

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat de la Viperele Vesele, în exclusivitate, totul despre petrecerile care au loc în casa Mireasa, party-uri care pot fi văzute doar dei cei care au abonament la Antena Play. Nu toate imaginile apar pe micile ecrane. Motivele sunt unele lesne de înțeles.

Întrucât emisiunea e difuzată la o oră la care se uită și copiii, Antena 1 difuzează doar o parte din petrecerile de la fiecare sfârșit de săptămână. Așadar, ce e pe Antena Play rămâne pe Antena Play! Noi, însă, am aflat tot ce nu poate da pe post televiziunea!

ADVERTISEMENT

Protagonista primei petreceri de la Mireasa a fost chiar mireasa săptămânii. Ana a trăit cu o libertate totală orele în care se pare că s-ar cam fi… abțiguit. Potrivit Viperelor Vesele, petrecerea de sâmbătă seara a fost una de mare succes datorită producătorului Ciprian Neculau. Angajatul Antenei ar fi știut cum să ”dirijeze” distracția de pomină!

Viperele Vesele nu ratează nimic! Detalii despre petrecerea din casa Mireasa

„Prima petrecere din acest sezon al emisiunii Mireasa, petrecere “orchestrată” de producătorul Ciprian Neculau, a avut loc sâmbătă seara! A fost, cu adevărat, una de pomină!

ADVERTISEMENT

Mireasa săptămânii, Ana Botanovic, “a fost într-o formă de zile mari”. Asta ca să îl cităm pe psihologul Eduard Puiu, când făcea referire la aventurile bahice televizate ale Gabrielei Cristea.

Cu prilejul acestei petreceri, cei care se întrebau cum a ajuns o fată atât de școlită, dintr-o familie bună, tocmai la Mireasa, au aflat răspunsul la întrebare. S-au lămurit, pe deplin! Imaginile cu mireasa săptămânii, în cele mai “tulburi” ipostaze posibile, fac deliciul și deja ocolul întregului mediu online. Ele atrag, de asemenea, oprobriul public.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Antena 1, ținea în live-ul emisiunii un excelent discurs despre pericolul la care tinerii se expun când merg în cluburi. I-a sfătuit “să nu lase paharul din mână nici când merg la baie”, pentru a nu risca să le fie pusă în pahar vreo substanță interzisă.

Sâmbătă seara, concurenții emisiunii Mireasa au aplicat ad literam discursul moderatoarei. Nu s-au dezlipit de pahar! N-au înțeles faptul că Simona Gherghe se referea la cluburi, nu la casa Mireasa, un mediu controlat… Un mediu unde se presupune că nu poate exista riscul ca un concurent să ajungă, fără voia sa, consumator de substanțe interzise”, notează cu lux de amănunte Viperele Vesele.

Secretele din producția de la Antena 1, dezvăluite în exclusivitate de Viperele Vesele

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK direct de la Viperele Vesele, de petrecerile emisiunii de la Antena 1 s-ar ocupa doi producători. Ar fi vorba despre Monica Ropotă și Ciprian Neculau. Cele două nume care se regăsesc, de altfel, în organigrama oficială a emisiunii, deci nu vorbim aici despre secretul lui Polichinelle.

Viperele Vesele ne transmit, însă, că producătoarea care se ocupă de party-urile din casa Mireasa este conectată și la altfel de evenimente. Femeia ar prezenta diferite sindrofii pe la sate, în special în comunitățile unde un anume partid e la putere.

Viperele ne spun că tind să aprecieze mai mult eforturile depuse de Ciprian, cel care s-a ocupat de prima petrecere din acest sezon Mireasa. Sub bagheta acestui producător, se pare că petrecerile sunt mai vii chiar și în ochii multor telespectatori care urmăresc show-ul pe Antena 1 și Antena Play.

ADVERTISEMENT