Sport

Apel la respectarea legii lui Mitică: “Fără torțe și fumigene pe stadion”

Dumitru Dragomir face apel la respectarea legii sale. Mitică a propus ca pe stadioane să nu mai fie torțe și fumigene.
12.08.2023 | 14:32
Apel la respectarea legii lui Mitica Fara torte si fumigene pe stadion
Apel la respectarea legii lui Mitică: "Fără torțe și fumigene pe stadion".
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ despre regula facută de el. Legea lui Mitică are ca scop interzicerea torțelor si fumigenelor pe stadion. Fostul președinte LPF a discutat și despre cum galeriile aduc respectivele obiecte la meciuri și despre ajutoarele pe care le au.

Dumitru Dragomir: “Fără torțe și fumigene pe stadion”

Mitică propune respectarea legii făcute de el. La emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre problema torțelor și a fumigenelor de pe stadioane. Fostul președinte LPF susține că există o lege împotriva acestui lucru, dar nu este respectată și aplicată.

ADVERTISEMENT

“Toți șmecherii din galerie mă felicită pentru legea aceea, atunci când mă întâlnesc. Înainte se băgau și nevinovații la pușcărie, acum doar vinovatul, de aceea. Iar problema fumigenelor și a torțelor e o nenorocire în această țară. În nicio țară civilizată nu se mai folosesc astea. Pentru că sunt foarte mulți răniți din cauza lor. Și mai e și acel fum care îți face rău.”, a declarat Dumitru Dragomir.

Cum ar trebui să se aplice legea lui Mitică

Dumitru Dragomir a oferit și două soluții prin care torțele și fumigenele să nu mai apară pe stadion. Acesta a găsit o variantă prin care legea lui Mitică să se aplice, dar și o metodă prin care obiectele respective să fie îndepărtate înainte meciului. De asemenea, Dragomir îi acuză pe jandarmi și stewarzi că nu își fac datoria cum trebuie, ba chiar unii ajută la apariția torțelor și fumigenelor pe stadioane.

ADVERTISEMENT

“În momentul când se oprește și asta, trebuie să se înțeleagă că trebuie să fie interziși cei care le-au folosit.  Este lege împotriva lor, dar nu se aplică. Trebuie să-și facă datoria oamenii din organizare. Nu numai jandarmii, ci și stewarzii. Unii le pun torțele și fumigenele sub scaune, cu două zile înainte și nu îi descoperă nimeni.”, a spus fostul președinte LPF, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

“Datorită camerelor video din stadion poți să îl vezi pe cel care a aruncat. Te duci apoi să verifici, îl vezi, l-ai luat și 10 ani nu mai are voie să intre pe stadion. Sau cel mai bine angajezi un câine de la SRI, îl plimbi prin stadion și descoperă tot. Înainte cu 5 ore de meci le aduni pe toate și gata.”, a mai adăugat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ce problemă a sesizat Dragomir la FCSB

Dumitru Dragomir a vorbit despre problema celor de la FCSB. Fostul președinte de la LPF susține că Gigi Becali ar trebui să fie mai atent la schimbările pe care le face, deoarece echipa sa ar putea să piardă meciuri importante în acest sezon.

Întrebat de Horia Ivanovici care echipă va ajunge în grupele Conference League, Mitică Dragomir și-a ales favorita și a ridicat și problema lui Becali: “Dacă are minte FCSB-ul lui Becali, dacă are un pic de minte, nu mai fac schimbările aiurea și încheagă o echipă, pot să închege o echipă valoroasă să știi”.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Dumitru Dragomir s-a mai gândit la echipa cu care se vor duela cei de la FCSB și a făcut o nouă predicție: “E echipă grea FC Nordsjaelland, e cea mai grea dintre toate. Convingerea mea este că nu trec de danezi, dar dacă ar trece de danezi ușor, ușor și fac o structură de echipă ca lumea.”

Cel mai bun transfer din SuperLiga

Mitică Dragomir a fost întrebat și despre transferurile din SuperLiga. Fostul președinte LPF, a analizat mutările făcute în campionatul nostru, iar acesta susține că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere: “Djokovic, în fața fundașilor centrali, acoperă multe neajunsuri. Este transferul campionatului după părerea mea.”

Apel la respectarea legii lui Mitică

ADVERTISEMENT