Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir, despre problema FCSB: “Gigi, nu mai fă schimbări aiurea!”

Mitică Dragomir a vorbit despre marea problemă a celor de la FCSB. „Oracolul din Bălcești” nu crede în șansele roș-albaștrilor cu următoarea adversară din Conference League.
04.08.2023 | 12:52
Mitica Dragomir despre problema FCSB Gigi nu mai fa schimbari aiurea
Dumitru Dragomir știe câți jucători de mare valoare are FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a vorbit despre șansele celor de la FCSB, Farul și Sepsi de a se califica în grupele UEFA Conference League. Trei dintre cele patru echipe românești din turul al doilea preliminar au mers mai departe. „Oracolul din Bălcești” a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FCSB are șanse de a ajunge în grupe, dacă Gigi Becali nu mai face schimbări neașteptate.

Mitică Dragomir, despre problema FCSB: „Gigi, nu mai fă schimbări aiurea!”

FCSB o înfruntă pentru un loc în play-off-ul UEFA Conference League pe vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland. De cealaltă parte, Farul se va duela cu Flora Talinn, campioana Estoniei, în timp ce Sepsi va da piept cu FC Aktobe, din Kazakhstan.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a criticat jocul roș-albaștrilor după victoria la limită, scor 3-2 cu CSKA 1948 Sofia în returul din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. Deși are jucători de valoare, fostul președinte al LPF consideră că vicecampioana României nu arată ca o echipă.

Totuși, Dumitru Dragomir consideră că FCSB ar putea ajunge în grupe, dacă Gigi Becali nu ar mai efectua schimbări surprinzătoare pe parcursul jocului. „(n.r. trece vreuna în grupe din Sepsi, Farul și FCSB?) Dacă are minte FCSB-ul lui Becali, dacă are un pic de minte, nu mai fac schimbările aiurea și încheagă o echipă, pot să închege o echipă valoroasă să știi”, a spus Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, previziune sumbră pentru FCSB; „Convingerea mea este că nu trec de danezi”

FCSB are amintiri neplăcute de la ultimele dueluri cu o echipă din Danemarca. Echipa lui Gigi Becali a pierdut cu 0-5 ambele meciuri cu Silkeborg din grupele UEFA Conference League din sezonul trecut. „E echipă grea FC Nordsjaelland, e cea mai grea dintre toate”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

Dumitru Dragomir consideră că FCSB nu va putea trece de FC Nordsjaelland în „dubla” din turul al treilea preliminar UEFA Conference League. Prima manșă va avea loc pe 10 august, la București, iar returul o săptămână mai târziu în Danemarca. Ulterior, fostul șef al LPF l-a lăudat pe Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

„Convingerea mea este că nu trec de danezi, dar dacă ar trece de danezi ușor, ușor și fac o structură de echipă ca lumea. Djokovic, în fața fundașilor centrali, acoperă multe neajunsuri. Este transferul campionatului”, a încheiat Dumitru Dragomir.

Cum au reacționat danezii după ce au aflat că FCSB o înfruntă pe FC Nordsjaelland

În turul al doilea preliminar al UEFA Conference League, FCSB a învins-o pe CSKA 1948 Sofia, scor 4-2 la general. La scurt timp după victoria de la București, danezii au reacționat. Vicecampioana Danemarcei de anul trecut a câștigat clar primele două partide ale noului sezon cu Viborg (4-1) și Aarhus (3-1).

ADVERTISEMENT

„Întâlnirea dintre FC Nordsjaelland și FCSB, în turul al treilea al calificărilor pentru Conference League, este inevitabilă, după victoria cu 4-2, la general, a românilor în fața echipei CSKA Sofia, în turul doi preliminar.

FCSB a început meciul de joi cu avantajul de 1-0 obținut în manșa tur, iar românii și-au continuat forma bună. Damjan Djokovic și-a dus echipa în avantaj după 27 de minute, însă CSKA Sofia a egalat prin Pedrinho, în minutul 49, iar în minutul 68 s-a făcut 2-1.

Dintr-o dată, totul părea să arate că meciul va intra în prelungiri, însă două goluri marcate de FCSB cu puțin timp înainte de fluierul final au schimbat situația. Returul s-a încheiat astfel cu 3-2 pentru FCSB, iar românii se pregătesc să înfrunte vicecampioana din Danemarca”, au scris jurnaliștii nordici de la Bold.

HORIA IVANOVICI vă așteaptă de fiecare dată cu invitați de top la o nouă ediție incendiară de FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Dumitru Dragomir a vorbit despre marea problemă de la FCSB

ADVERTISEMENT