Fotbal international

Arabii scot banii pentru Kylian Mbappe! PSG i-a propus un salariu demn de Messi şi Ronaldo + câţi bani câştigau cei doi granzi la 21 de ani

13.02.2020 | 18:13
Arabii scot banii pentru Kylian Mbappe PSG ia propus un salariu demn de Messi si Ronaldo  cati bani castigau cei doi granzi la 21 de ani
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este ţinta numărul 1 pentru Real Madrid, iar oficialii lui PSG sunt dispuşi să facă tot posibilul să-l ţină pe atacantul francez pe “Parc des Princes”. Arabii i-au pregătit un salariu de nabab, apropiat cu banii pe care îi câştigă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Kylian Mbappe va avea un salariu stelar la PSG

PSG a început negocierile pentru prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, din moment ce actualul acord expiră în vara anului 2022. Conform jurnaliştilor de la AS, arabii au pregătit o ofertă de nerefuzat, cu un salariu astronomic: 50.000.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

În prezent, Kylian Mbappe câştigă 17.500.000 de euro pe lună, iar oficialii clubului vor intra în negocieri cu fotbalistul înainte de startul Campionatului European din vară. Decizia arabilor vine după ce presa din Spania a anunţat în repetate rânduri că Real Madrid va încerca să-l transfere pe atacantul de 21 de ani.

Kylian Mbappe este dispus să rămână la PSG, însă are o singură condiţie majoră pentru ca acest lucru să se întâmple. Presa din Franţa a anunţat că atacantul de 21 de ani va lua o decizie în funcţie de parcursul campioanei din Ligue 1 în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu aveau salarii asemănătoare la 21 de ani

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo sunt unii dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai momentului, însă cei doi nu au avut parte de salarii astronomice la 21 ani, aşa cum se pregăteşte Kylian Mbappe să aibă.

În 2006, pe când avea 21 de ani, Cristiano Ronaldo câştigat 7.000.000 de lire sterline pe an la Manchester United. Acum, starul argentinian are un salariu de 54.000.000 de euro pe an la Juventus.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Lionel Messi câştiga 7.800.000 de euro la Barcelona în 2008, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai echipei. În prezent, atacantul argentinian are un salariu de 99.600.000 de euro pe an la formaţia de pe “Camp Nou”.

Kylian Mbappe nu vrea să audă de negocieri în timpul sezonului

Kylian Mbappe a vorbit despre negocierile pentru prelungirea contractului cu PSG şi a susţinut că în acest moment se concentrează pe prestaţiile din actualul sezon. “Nu este timpul să vorbim despre asta. Este momentul să jucăm fotbal.

ADVERTISEMENT

Acolo sunt multe termene limită, eu mă concentrez pe acest sezon. Clubul este într-o situaţie stabilă, nu este momentul să vorbim despre asta”, spunea Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT