Fotbal international

Arbitrul arestat pentru orgie e liber. A fost o confuzie: „Am fost martori. Când s-a dovedit că nu îi cunoşteam pe cei arestaţi, m-au eliberat“

30.05.2020 | 16:00
Arbitrul arestat pentru orgie e liber A fost o confuzie Am fost martori Cand sa dovedit ca nu ii cunosteam pe cei arestati mau eliberat
ADVERTISEMENT

Slavko Vincic este un arbitru sloven care a condus mai multe meciuri de Champions League și Europa League, iar acesta a fost arestat după ce a fost implicat într-o orgie de 34 de persoane.


UPDATE 30 mai 2020, 16:00 / Slavko Vincic a fost eliberat din arest de către poliţişti, după ce a reuşit să îi convingă de faptul că nu a participat la orgia cu pricina şi că, pur şi simplu, s-a aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. El a susţinut că era la o întâlnire de afaceri.

ADVERTISEMENT

„S-a întâmplat să fiu acolo. Am fost în Bosnia și Herțegovina pentru o întâlnire de afaceri. Am acceptat invitația la prânz și s-a dovedit a fi cea mai mare greșeală. Îmi pare rău. Stăteam la masă cu oamenii din companie, iar deodată a venit Poliția și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu am nicio legătură cu grupul care a fost reținut și nici partenerii mei de afaceri.

Ne-au dus cu adevărat la secţie și ne-au interogat ca martori. Când s-a dovedit că nu îi cunoşteam pe cei arestaţi, Poliţia a luat decizia de a mă elibera. Am ajuns acasă vineri seară. Un coșmar, ce pot spune?! Trec printr-o perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

Întregul eveniment a fost împachetat în așa fel încât să fie dramatic. Nu au fost orgii, nu am văzut nicio armă. Stăteam şi discutam afaceri, moment în care Poliția a intervenit, în jurul orei 20:00“, a povestit arbitrul în presa din ţara sa.


Ştirea iniţială (29 mai 2020, 13:20)

Arbitru de Champions League, arestat după ce a fost implicat într-o orgie cu 34 de persoane

Slavko Vincic a fost arestat pentru că a participat la o orgie cu 34 de persoane, la care polițiștii au mai găsit diverse droguri, printre care și cocaină, dar și arme.

ADVERTISEMENT

La orgie, au participat nouă femei și 25 de bărbați. Acțiunea poliției a fost demarată împotriva Tijanei Maksimovic, cea care a adus fetele la petrecere.

De-a lungul timpului, Vincic a fost asistentul lui Damir Skomina, unul dintre cei mai buni arbitrii la ora actuală, iar în actualul sezon a condus trei meciuri de Champions League și unul din Europa League.

ADVERTISEMENT

Și Kyle Walker, fundașul lui Manchester City, a fost implicat într-o orgie în plină pandemie

Slavko Vincic nu este singurul om din fotbal implicat într-o orgie, Kyle Walker, fundașul lui Manchester City, a fost și el implicat într-un scandal sexual, în plină pandemie, tocmai după ce le spusese fanilor să nu iasă din casă.

Kyle Walker și-a început showul încălcărilor măsurilor de protecție cu o petrecere transformată în orgie, după ce a adus două prostituate. Și asta la scurt timp după ce postase un mesaj pe contul său de socializare, cerând populației să respecte regulile de izolare și să stea în case.

Opinia unei persoane din anturajul său oferită pentru The Sun este una dură. „Pur și simplu, e un idiot. De câte ori trebuie prins?

Nu e mai bun decât alții, mesajul de a rămâne în case li se aplică tuturor. Râde de noi, toți ceilalți, care respectăm regulile. Sper ca poliția să ia măsuri împotriva lui”. 

Walker a primit o amendă de 1.500 de lire sterline în urma acțiunilor sale lipsite de responsabilitate.

ADVERTISEMENT