Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj – Lazio, analizat la sânge la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici: „De cele mai multe ori joacă milioanele. Dar…” Video exclusiv

Partida retur din Conference League dintre CFR Cluj și Lazio a fost analizată la sânge în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
23.02.2023 | 15:00
CFR Cluj  Lazio analizat la sange la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici De cele mai multe ori joaca milioanele Dar Video exclusiv
CFR Cluj - Lazio, analizat la sânge la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toți invitații de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI sunt de părere că CFR-ului îi va fi extrem de greu, însă că elevii lui Dan Petrescu pot profita de o eventuală relaxare a italienilor și să dea lovitura prin intermediul fazelor fixe.

CFR Cluj – Lazio, analizat la sânge la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Partida dintre CFR Cluj și Lazio a fost analizată la sânge în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș fiind cel mai optimist dintre invitați și așteptând de la Dan Petrescu să-i surprindă pe italieni cu fazele fixe.

ADVERTISEMENT

„Joacă milioanele de cele mai multe ori. S-ar putea să conteze ideea asta, că au câștigat relativ ușor cu un om în plus. Poate să mai menajeze dintre titulari, poate să intre relaxați, că joacă în deplasare.

Dar ca idee, Clujul tot așa îmi închipui că ar putea produce minunea, adică făcând ce face mereu. Să stea foarte bine defensiv, să aibă o faza fixă, să fie 1-0 și să intre în prelungiri”, a spus Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Da, se poate întâmpla ceva joi!”

Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, crede că se poate întâmpla ceva pozitiv la meciul dintre CFR Cluj și Lazio, însă consideră că soarta partidei va depinde mult de felul în care italienii vor evolua, altfel sunt șanse minime pentru campioana României:

„Se poate întâmpla ceva joi, da. Dacă e să judeci după dubla de la Sevilla, când am fost aproape de o minune, tot cu Petrescu, în aceeași fază a competiției, de ce să nu speri și acum. Dar minunea depinde de cum va arăta Lazio”.

ADVERTISEMENT

„Minunea n-o putem înfăptui noi, noi putem fi doar beneficiarii minunii. Eu nu văd cum CFR-ul se poate califica, chiar dacă Lazio va menaja mai mulți titulari pentru lupta din campionat”, a spus și Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adi Ilie a fost cel mai pesimist dintre invitați și nu a vrut să se pronunțe în privința unui posibil miracol al CFR-ului, dar a precizat că diferența dintre cele două echipe este mare, motiv pentru care nu știe ce surprize poate produce campioana României: „Le doresc succes, dar am impresia că diferența e prea mare dintre cele două echipe și nu știu ce surprize poate aduce Petrescu pentru a le face față”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT