Sport

Arbitrul de la FCSB – FC U Craiova, atacat violent de Meme Stoica: “Mă şochează că e delegat în continuare!”

FCSB - FC U Craiova va fi condus la centru de Adrian Cojocaru. Recent, arbitrul din Galaţi a fost criticat dur de Mihai Stoica, pentru un penalty neacordat FCSB-ului cu Voluntari.
11.11.2023 | 22:59
Arbitrul de la FCSB  FC U Craiova atacat violent de Meme Stoica Ma socheaza ca e delegat in continuare
Arbitrul de la FCSB - FC U Craiova, atacat violent de Meme Stoica: "Mă şochează că e delegat în continuare!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre FCSB şi FC U Craiova se va disputa duminică, de la ora 21:00 pe Arena Naţională. Roş-albaştrii vor să îşi spele “păcatele” în faţa fanilor, după înfrângerea din derby-ul cu Rapid, scor 1-2.

Adrian Cojocaru conduce FCSB – FC U Craiova

Delegat la acest meci a fost Adrian Cojocaru. El va fi ajutat la cele două tuşe de Bucsi Imre-Laszlo din Sfântu Gheorghe şi Marius Badea, din Râmnicu Vâlcea. Al patrulea oficial este Lucian Rusandu.

ADVERTISEMENT

În camera VAR vor fi Iulian Călin şi Romică Bîrdeş. Delegarea lui Vassaras este una care poate produce scântei, în condiţiile în care roş-albaştrii l-au criticat dur pe Adrian Cojocaru după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0.

Atunci, la centru a fost Marian Barbu, iar Adrian Cojocaru a fost în camera VAR. Arbitrul gălăţean nu a văzut un henţ comis de Cristian Paz în minutul 87 al meciului, pentru care Marian Barbu ar fi trebuit semnalizat din cabină.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Am o mare rugăminte la Vassaras, pe care o reiterez”

Mihai Stoica l-a atacat dur pe Adrian Cojocaru după acel meci şi chiar l-a rugat pe Kyros Vassaras ca arbitrul să nu mai fie delegat la meciurile FCSB-ului. 20 de zile mai târziu, este la centru pe Arena Naţională:

„Am o mare rugăminte la Vassaras, pe care o reiterez, să auzim conversaţiile de la fazele astea care necesită discuţii, controverse, dar asta nu e o controversă, este un penalty clar.

ADVERTISEMENT

Cojocaru a văzut şi a venit la staff-ul nostru, Ianuli l-a întrebat, şi el a răspuns cu nonşalanţă «la cine a fost henţ?». E henţ, poate să zică toată lumea ce o vrea, dar eu văd faza.

E henţ. I-a spart ceasul. La un alt meci cu Voluntari, tot cu Cojocaru, Florin Tănase a fost faultat clar şi el i-a dat galben pentru simulare, iar mai târziu, în acelaşi meci, Armaş a intrat cu cotul şi nu a dat penalty pentru noi.

ADVERTISEMENT

“Faptul că e delegat în continuare la meciurile noastre, pe mine asta mă şochează”

La Cojocaru nu e vorba despre lipsă de valoare, nu ştiu ce ar putea fi, dar ne dezavantajează pe noi în mod repetat. Cojocaru tot ce face, face împotriva noastră. Şi faptul că e delegat în continuare la meciurile noastre, pe mine asta mă şochează.

Dar şi faptul că întreabă «la cine a fost henţ?» sau că «nu a fost mingea pe poartă». Mi-au spus oameni din staff, Marius Ianuli (n.r. – team-manager-ul echipei), că aşa a vorbit cu ei”, a spus Stoica la Orange Sport.

FCSB este lider în SuperLiga, cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, dar un meci mai puţin disputat. Roş-albaştrii speră să încheie seria meciurilor nefaste cu o victorie în meciul cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.