Sport

Arda Turan, acuzații incredibile din Spania! A dezinfectat camera „de cei care nu-s musulmani”. Celebrul fotbalist retras a vandalizat o vilă de lux

Arda Turan a primit acuzații-șoc din Spania! Fostul fotbalist de la Atletico Madrid sau Barcelona este protagonistul unui dosar incredibil.
15.04.2024 | 15:55
Arda Turan acuzatii incredibile din Spania A dezinfectat camera de cei care nus musulmani Celebrul fotbalist retras a vandalizat o vila de lux
Arda Turan a primit acuzații incredibile din Spania. Fostul internațional turc ar fi provocat pagube uriașe în fosta locuință din Barcelona. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Arda Turan a primit acuzații incredibile din Spania, fiind cercetat pentru că ar fi produs pagube în valoare de 230.000 de euro unei vile pe care ar fi închiriat-o în perioada în care fostul fotbalist turc evolua în Spania. Arda Turan a fost dat în judecată.

Arda Turan, acuzații incredibile din Spania! Celebrul fotbalist retras a vandalizat o vilă de lux

Arda Turan a îmbrăcat tricoul celor de la Atletico Madrid în perioada august 2011 – iulie 2015. Ulterior, fostul internațional turc a semnat cu Barcelona, pentru care a evoluat în perioada iulie 2015 – ianuarie 2018.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist care a evoluat în extrema stângă a fost dat în judecată de proprietarul unei vile de lux pentru că ar fi provocat daune în valoare de 230.000 de euro. Arda Turan ar fi vandalizat chiar locuința care-i servea drept chirie în perioada în care a evoluat pentru Barcelona.

În primă fază, justiția spaniolă i-a dat câștig de cauză reclamantului, însă procesul s-a reluat. Totul, din cauza unor nereguli birocratice referitoare la avizarea lui Arda Turan.

ADVERTISEMENT

Vila în care a locuit fostul fotbalist turc avea șapte dormitoare, nouă băi, un salon de 100 de metri pătrați, o sală de cinema, o încăpere virtuală de golf, un garaj în care încăpeau opt mașini și o piscină infinity, conform publicației El Periodico de Espana.

Arda Turan a dezinfectat camera „de cei care nu-s musulmani”. Dezvăluiri incredibile din dosar

Reclamantul a strâns la dosar nu mai puțin de 500 de fotografii care denotă intensitatea pagubelor provocare de Arda Turan. De asemenea, proprietarul vilei de lux a precizat că fostul internațional turc și prietenii săi au rupt perdelele pentru a le transforma în „hamuri și leagăne sexuale”.

ADVERTISEMENT

Pozele din dosar arată bucăți rupte din pereți, piese de mobilier și electrocasnice deteriorate sau facturi pentru servicii de reparare a cinematografului, a sistemului de supraveghere video și a celui de sunet din întreagă locuință.

Toate acestea s-au deteriorat și nu au mai funcționat pentru că nu au fost întreținute. Proprietarul a mai dezvăluit că Arda Turan era o persoană obsedată de curățenie și că ar fi făcut o dezinfecție generală pentru a șterge cu buretele urmele chiriașilor care „nu erau musulmani”.

ADVERTISEMENT

„Aruncau telecomanda de o mie de euro în piscină”

„Când Arda și tovarășii lui se uitau la meciuri de fotbal și se marca un gol, aruncau telecomanda televizorului în piscină. O telecomandă de o mie de euro!

Cred că zece sau cincisprezece telecomenzi au sfârșit în apă. Acesta e cel mai bun semn că nu-i păsa de nimic. Dincolo de uzura firească a obiectelor din casă, era clar că telecomanda nu levitează.

Au lăsat urme de arsuri de țigară peste tot, inclusiv pe mobilă. Oricine își poate imagina că într-o casă atât e spațială nu e nici simplu, nici ieftin să repari sau să înlocuiești vreun obiect”, a mai spus proprietarul vilei de lux care costă 18 milioane de euro.

Arda Turan îi datorează proprietarului fostei vile de lux în care a locuit suma de 16.500 de euro pentru repararea ușilor, 23.000 de euro pentru lucrările de grădinărit, 64.300 de euro pentru bucătărie și 24.500 de euro pentru a recondiționa sistemele electronice ale casei.

Totodată, doar pentru lumină, curățenie și alte lucrări de întreținere care nu au fost îndeplinite, Arda Turan este dator cu o altă sumă de 84.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni