Sport

Arda Turan, acuzații incredibile din Spania! A dezinfectat camera „de cei care nu-s musulmani”. Celebrul fotbalist retras a vandalizat o vilă de lux

Arda Turan a primit acuzații-șoc din Spania! Fostul fotbalist de la Atletico Madrid sau Barcelona este protagonistul unui dosar incredibil.
15.04.2024 | 15:55
Arda Turan acuzatii incredibile din Spania A dezinfectat camera de cei care nus musulmani Celebrul fotbalist retras a vandalizat o vila de lux
Arda Turan a primit acuzații incredibile din Spania. Fostul internațional turc ar fi provocat pagube uriașe în fosta locuință din Barcelona. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Arda Turan a primit acuzații incredibile din Spania, fiind cercetat pentru că ar fi produs pagube în valoare de 230.000 de euro unei vile pe care ar fi închiriat-o în perioada în care fostul fotbalist turc evolua în Spania. Arda Turan a fost dat în judecată.

Arda Turan, acuzații incredibile din Spania! Celebrul fotbalist retras a vandalizat o vilă de lux

Arda Turan a îmbrăcat tricoul celor de la Atletico Madrid în perioada august 2011 – iulie 2015. Ulterior, fostul internațional turc a semnat cu Barcelona, pentru care a evoluat în perioada iulie 2015 – ianuarie 2018.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist care a evoluat în extrema stângă a fost dat în judecată de proprietarul unei vile de lux pentru că ar fi provocat daune în valoare de 230.000 de euro. Arda Turan ar fi vandalizat chiar locuința care-i servea drept chirie în perioada în care a evoluat pentru Barcelona.

În primă fază, justiția spaniolă i-a dat câștig de cauză reclamantului, însă procesul s-a reluat. Totul, din cauza unor nereguli birocratice referitoare la avizarea lui Arda Turan.

ADVERTISEMENT

Vila în care a locuit fostul fotbalist turc avea șapte dormitoare, nouă băi, un salon de 100 de metri pătrați, o sală de cinema, o încăpere virtuală de golf, un garaj în care încăpeau opt mașini și o piscină infinity, conform publicației El Periodico de Espana.

Arda Turan a dezinfectat camera „de cei care nu-s musulmani”. Dezvăluiri incredibile din dosar

Reclamantul a strâns la dosar nu mai puțin de 500 de fotografii care denotă intensitatea pagubelor provocare de Arda Turan. De asemenea, proprietarul vilei de lux a precizat că fostul internațional turc și prietenii săi au rupt perdelele pentru a le transforma în „hamuri și leagăne sexuale”.

ADVERTISEMENT

Pozele din dosar arată bucăți rupte din pereți, piese de mobilier și electrocasnice deteriorate sau facturi pentru servicii de reparare a cinematografului, a sistemului de supraveghere video și a celui de sunet din întreagă locuință.

Toate acestea s-au deteriorat și nu au mai funcționat pentru că nu au fost întreținute. Proprietarul a mai dezvăluit că Arda Turan era o persoană obsedată de curățenie și că ar fi făcut o dezinfecție generală pentru a șterge cu buretele urmele chiriașilor care „nu erau musulmani”.

ADVERTISEMENT

„Aruncau telecomanda de o mie de euro în piscină”

„Când Arda și tovarășii lui se uitau la meciuri de fotbal și se marca un gol, aruncau telecomanda televizorului în piscină. O telecomandă de o mie de euro!

Cred că zece sau cincisprezece telecomenzi au sfârșit în apă. Acesta e cel mai bun semn că nu-i păsa de nimic. Dincolo de uzura firească a obiectelor din casă, era clar că telecomanda nu levitează.

Au lăsat urme de arsuri de țigară peste tot, inclusiv pe mobilă. Oricine își poate imagina că într-o casă atât e spațială nu e nici simplu, nici ieftin să repari sau să înlocuiești vreun obiect”, a mai spus proprietarul vilei de lux care costă 18 milioane de euro.

Arda Turan îi datorează proprietarului fostei vile de lux în care a locuit suma de 16.500 de euro pentru repararea ușilor, 23.000 de euro pentru lucrările de grădinărit, 64.300 de euro pentru bucătărie și 24.500 de euro pentru a recondiționa sistemele electronice ale casei.

Totodată, doar pentru lumină, curățenie și alte lucrări de întreținere care nu au fost îndeplinite, Arda Turan este dator cu o altă sumă de 84.000 de euro.

ADVERTISEMENT