Life

Are Cătălin Cazacu o nouă iubită? Imaginea care a generat mari controverse pe internet

Cătălin Cazacu are o nouă parteneră de viață? Fotografia care a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare.
07.09.2023 | 18:59
Are Catalin Cazacu o noua iubita Imaginea care a generat mari controverse pe internet
Cătălin Cazacu are o nouă parteneră de viață? Fotografia care a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Are co-prezentatorul de la Xtra Night Show o nouă iubită? Imaginea care a generat mari controverse pe internet. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că abia așteaptă să plece într-o altă vacanță inedită pe barcă.

Cătălin Cazacu are o nouă parteneră de viață? Fotografia care a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare

Cătălin Cazacu are o nouă parteneră de viață? Aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o foarte mulți internauți după ce au văzut ultima fotografie postată de motociclist pe social media. Poza a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Renumitul sportiv apare alături de o femeie blondă, dar care stă cu spatele. Aceasta are un mesaj inscripționat pe tricou care face trimitere la noua pasiune a vedetei de la Antena Stars, aceea de a-și petrece timpul liber pe barcă.

„Fața mea când știu că mai e un pic și o să fie iar fain pe barcă”, este mesajul care însoțește imaginea distribuită de motociclist pe contul de Instagram. Prezentatorul este foarte atent la presupusa sa cucerire.

ADVERTISEMENT

Unii internauți s-au gândit imediat la Ramona Olaru cu care Cătălin Cazacu a trăit o poveste de dragoste tumultoasă timp de aproximativ 2 ani. Cei doi nu s-au despărțit în termeni tocmai buni, dar iată că fanii lor mai speră la o împăcare.

„Nu cred că e Ramona că ea nu are extensii”, „Nu este Ramona. Nu mai insistați cu subiectul ăsta. Fiecare are dreptul la o viață”, sunt doar două dintre comentariile primite de vedeta de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Cătălin Cazacu și noua iubită
Cătălin Cazacu și noua iubită. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cătălin Cazacu, discret cu viața amoroasă

Cătălin Cazacu este foarte discret în ceea ce privește viața amoroasă, mai ales după despărțirea de asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru. Prezentatorul preferă să nu mai vorbească despre acest subiect.

La un moment dat s-a vehiculat că sportivul s-a cuplat cu Elisa Alexandra Roman, o tânără reporter a emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars. Cei doi au fost văzuți la un concert care s-a desfășurat la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, motociclistul a fost văzut în compania prezentatoarei Denise Rifai și speculațiile nu au întârziat să apară. De această dată colegul lui Dan Capatos a dat cărțile pe față și a spus că este vorba de o simplă prietenie.

„Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut, care încă se mai poartă și încă e la modă.

Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară”, a spus la un moment dat Cătălin Cazacu pentru spynews.ro. În continuare rămâne întrebarea: cine este iubita prezentatorului?

ADVERTISEMENT