Sport

Are dreptate Gigi Becali să-i ceară lui Olaru să se retragă? „Cinci ani suspendare!”

Gigi Becali vrea să-l sfătuiască pe Darius Olaru să se retragă de la echipa națională. Dumitru Dragomir nu este de acord cu intenția patronului de la FCSB.
17.10.2023 | 00:20
Are dreptate Gigi Becali sai ceara lui Olaru sa se retraga Cinci ani suspendare
Darius Olaru a căzut la mijloc în conflictul dintre FCSB și FRF. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Darius Olaru nu a prins foaia de joc la meciul România – Andorra, scor 4-0, în preliminariile Euro 2024. Mijlocașul FCSB-ului s-a accidentat ușor la genunchi la antrenament și a privit meciul din tribună, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Gigi Becali și Mihai Stoica au alte păreri.

Are dreptate Gigi Becali să-i ceară lui Olaru să se retragă? „Cinci ani suspendare!”

Patronul vicecampioanei l-a făcut „mincinos” pe Edi Iordănescu. Becali nu crede sub nicio formă că Darius Olaru s-a accidentat, ci a pus absența jucătorului din echipă pe seama răzbunării selecționerului. Astfel, Gigi Becali a anunțat că va sta de vorbă cu Olaru pe care-l va sfătui să se retragă de la națională.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu-i dă dreptate lui Gigi Becali. „Parcă e după el. Se răzbună ca măgarul pe sat. Nu are dreptate. E o tâmpenie. Cum să spui asta? Îți dă 5 ani suspendare. Dacă tu renunți, ai un motiv.

În primul rând, iei banii pe care îi iei pentru o calificare. Viața de fotbalist este scurtă. Are dreptate Edi dacă a avut o jenă medicală”, a spus Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, verdict despre Olaru la echipa națională: „E firav psihic”

Darius Olaru a adunat 14 apariții în tricoul echipei naționale fără să marcheze vreun gol. În meciul cu Belarus, căpitanul FCSB-ului a evoluat doar 14 minute, iar în cele 8 meciuri din preliminarii a fost titular o singură dată.

Dumitru Dragomir consideră că Darius Olaru nu are deocamdată un psihic puternic pentru a putea face față la echipa națională. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dat același verdict și în cazul lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Cu toate că Olaru e un jucător de viteză, numai că e greu la echipa națională. E altceva, eu am văzut fotbaliști. Oblemenco era an de an golgheterul campionatului României, dar nu putea să joace 10 minute la echipa națională. 

(n.r. nu toată lumea e pentru națională?) Trebuie să ai psihicul lui Cornel Dinu. Te toca și ăsta. Deocamdată Olaru nu are psihicul ăsta. Și el, și Coman sunt firavi psihic, dar sunt fotbaliști bunicei”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Max Profețiile lui Mitică”, emisiunea care le-a intrat la suflet microbiștilor, poate fi urmărită în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În premieră, fiecare ediție poate fi urmărită, miercuri, ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir nu îi dă dreptate lui Becali în cazul lui Darius Olaru

ADVERTISEMENT