Sport

Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu. „Mincinos!”. Ce i-a cerut lui Olaru

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu după ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului. Patronul FCSB îi cere mijlocaşului să se retragă de la echipa naţională.
16.10.2023 | 12:42
Gigi Becali il distruge pe Edi Iordanescu Mincinos Ce ia cerut lui Olaru
Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu. „Mincinos!” Ce i-a cerut lui Olaru. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a câştigat cu 4-0 meciul cu Andorra, fiind pe primul loc în grupa de calificare pentru Euro 2024. Dar, chiar şi după acest succes, controversele din jurul echipei naţionale continuă.

Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu. „Mincinos!”

Gigi Becali a lansat un atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu după ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB susţine că mijlocaşul nu este accidentat şi selecţionerul a minţit:

ADVERTISEMENT

“Asta mai rămânea? Să mă uit la România cu Andorra, altceva nu am de făcut. Nu m-a mai interesat România. De exemplu, cu Olaru. De ce să zici minciuni? 

Că e accidentat, că nu ştiu ce. Păi nu îi e ruşine? Doctorul echipei naţionale l-a anunţat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. El a vrut să se răzbune, să arate cât e el de important.

ADVERTISEMENT

A zis că “joc cu Andorra, nu am nicio problemă şi vreau să arăt că trimit jucătorii în tribună”. Da’ trimite-l şi pe Coman, că şi aşa nu mă interesează. Probabil din cauza mea şi ce am spus eu. Aici nu e problemă că eu.

“Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Nu faci dreptatea, eşti şi mincinos, poţi să tot pupi icoanele alea”

În grupa asta dacă aveam un antrenor, noi la ora asta eram calificaţi. Dumnezeu ştie cererea inimii şi dacă nu împlineşti dreptatea poţi să te rogi şi să te dai cu capul de icoane, pupi crucile, iconiţele…

ADVERTISEMENT

Dacă nu faci dreptatea… Dacă el zice minciuni, cum să mai… Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Nu faci dreptatea, eşti şi mincinos, poţi să tot pupi icoanele alea.

Să hotărască Olaru. Eu o să vorbesc cu el şi o să-i spun să se retragă. Nu pot să îl oblig, dar îi dau un sfat. Şi aşa nu are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune. 

ADVERTISEMENT

“Nu mă uit ca să nu fiu împotriva echipei naţionale”

Care turneu final? Dacă se retrage Israel. Dar să nu credeţi vreodată că o naţiune ca Israel îşi retrage echipa. Că le e frică lor de Iran. Nu mai pot ei de Iran…

Normal de pe locul 1 (n.r.: ar trebui să se califice naţionala), dar dacă nu e dreptatea şi e minciuna. Cum să facă Dumnezeu? Ne bat şi israelienii, ne bat şi elveţienii. De ce să fiu patriot?

Nu mă interesează. Când e nedreptatea nu mă interesează nimic. La minciună şi nedreptate nu mă interesează. Nu mă uit ca să nu fiu împotriva echipei naţionale”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu: "Mincinos!"

ADVERTISEMENT
1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - FC Voluntari