Life

Are un nou iubit! Vedeta din România nu se mai ascunde și s-a afișat cu el

O vedetă din România are un nou iubit. A decis să nu se mai ascundă și să nu lase loc de interpretări, astfel că s-a afișat cu el.
18.03.2024 | 07:28
Are un nou iubit Vedeta din Romania nu se mai ascunde si sa afisat cu el
Vedeta din România care are un nou iubit. Sursă foto: Pinterest, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vedetă din România are un nou iubit și nu se mai ascunde. Aceasta a publicat o imagine alături de noul ei partener de viață. Se pare că de acum nu mai este loc de interpretări.

Vedeta din România care are un nou iubit

Sore iubește din nou și a decis să nu țină totul doar pentru ea. Vedeta din România are un nou iubit și a publicat o imagine alături de el. Se pare că aceasta este în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Sore Mihalache a debutat în showbiz în urmă cu ani buni. Rolul pe care l-a avut în faimosul serial Pariu cu viața a făcut-o celebră și de asemenea, a propulsat-o în lumea artistică din România.

La început era o tânără cu multe vise. La mai bine de un deceniu de atunci însă, se pare că acestea au devenit și realitate. Sore nu doar că e o artistă apreciată însă a devenit totodată și o femeie puternică.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că artista are și o fetiță din relația cu Mircea Julean. Din păcate însă, în urmă cu doi ani de zile, cei doi au decis să se despartă. Iar din acel moment au apărut numeroase zvonuri cu privire la viața amoroasă a artistei.

Iată că acum, lucrurile s-au concretizat. Vedeta din România are un nou iubit și nu se mai ascunde. Aceasta a plecat în vacanță în Italia, însă nu singură, ci în compania noului ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

Sore este într-o nouă relație

Cine este bărbatul care o face fericită pe Sore? Nu este clar numele acestuia, cert este că cei doi par extrem de fericiți. Artista a publicat o imagine în care se sărută cu noul său iubit.

Iar descrierea fotografiei a fost de asemenea una pe măsură. „Nu este nimic mai romantic decât mâncarea italienească.”, a fost mesajul scris de Sore, în dreptul imaginii cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că înainte de a se afla că vedeta are un nou iubit, au existat zvonuri cu privire la o posibilă relație între Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, sora Deliei. Atunci însă, artista povestea că cei doi doar au ieșit la câteva întâlniri și cam atât.

Pe de altă parte, ea povestea că își dorește într-adevăr o relație, însă nu ar alege orice. Sore voia alături de ea un om care să aducă un plus de valoare vieții sale și era sigură că și alte femei caută același lucru.

„Da, normal (nr. și-ar dori o relație), dar nu spre orice fel de relație. Cred că ar trebui să aducă plus valoare vieții mele și a felului în care eu mă simt în viața mea. Cred că asta ar trebui să căutăm noi femeile”, a spus Sore, recent, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: