Life

Sore și iubitul ei, Mircea, s-au despărțit după opt ani de relație: “Nu mai formăm un cuplu”

Sore și Mircea Julean s-au despărțit, după cum cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare cu puțin timp în urmă. Au fost împreună timp de opt ani.
01.06.2022 | 09:36
Sore si iubitul ei Mircea sau despartit dupa opt ani de relatie Nu mai formam un cuplu
Sore a anunțat despărțirea de iubitul ei. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sore a anunțat, pe rețelele de socializare, că ea și partenerul ei, Mircea, cu care are o fiică, nu mai sunt împreună, după opt ani de relație.

Sore și iubitul ei, Mircea, s-au despărțit

Cântăreața a ținut să spună că ea și Mircea Julean vor fi mereu o familie, chiar dacă nu mai sunt împreună. Cei doi au o fiică, Erin, în vârstă de șase ani.

ADVERTISEMENT

Sore nu a oferit detalii despre motivele pentru care ea și tatăl fiicei sale nu mai formează un cuplu. Vedeta a împărtășit această informație cu fanii deoarece este o persoană publică și a simțit nevoia să facă acest lucru.

“Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

ADVERTISEMENT

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore pe Instastory.

Sore
Sore și Mircea s-au despărțit. Sursa foto: Instagram

De ce nu s-au căsătorit niciodată Sore și Mircea

Deși au o fiică împreună, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Artista a fost cerută în căsătorie de Mircea, la un moment dat, doar că nunta nu a mai avut loc.

ADVERTISEMENT

“Am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate.

Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

ADVERTISEMENT

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a declarat Sore pentru VIVA, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT