Fotbal international

Arestat pentru exhibiţionism! Un fotbalist din Ligue 1 a fost prins în flagrant când „sărbătorea” într-un mod indecent semnarea unui nou contract

06.05.2020 | 15:10
Arestat pentru exhibitionism Un fotbalist din Ligue 1 a fost prins in flagrant cand sarbatorea intrun mod indecent semnarea unui nou contract
ADVERTISEMENT

Fotbalistul algerian Farid El Melali a fost reţinut de Poliţia din Franţa după ce a fost surprins de vecini… masturbându-se în public, în faţa unei clădiri. Întâmplarea a avut loc luni, iar El Melali va fi judecat pentru exhibiţionism şi ultraj contra bunelor moravuri.

Poliţia franceză a reţinut un fotbalist pentru exhibiţionism

În dimineaţa acelei zile, algerianul semnase prelungirea contractului cu formaţia Angers până în 2023. Fără să fie un titular incontestabil, acesta a câştigat încrederea clubului prin parcursul pe care l-a avut.

ADVERTISEMENT

Farid El Melali a ajuns la Angers în august 2018, de la Paradou AC. Extremă dreapta, el a jucat 11 meciuri în acest sezon, marcând de 5 ori. Convinşi de calităţile lui fotbalistice, conducătorii clubului au decis să-i propună prelungirea înţelegerii până în 2023, lucru care s-a consemnat în prima parte a zilei de luni, prin semnarea contractului.

Câteva ore mai târziu, nişte vecini au anunţat instituţiile abilitate că în faţa imobilului lor un cetăţean se „expune“, mai mult decât ar fi cazul. Într-un comunicat oficial, Poliţia a spus că fotbalistul de 23 de ani a fost condus la secţie în cursul serii şi a fost interogat pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Şi-a recunoscut fapta

Avocata algerianului, Sandra Chirac-Lollarik, a început deja să construiască apărarea pentru clientul său, precizând că „gestul nu a fost făcut la adresa cuiva, iar fotbalistul nu a fost agresiv cu vreo persoană“. Rămâne de văzut dacă va fi suficient.

În timpul interogatoriului oficial, El Melali a recunoscut faptul că a avut un comportament inadecvat, precizând că a recurs la acest gest crezând că se află singur în curtea imobilului şi că nu l-ar putea vedea nimeni, precizează publicația Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Inculpatul a fost eliberat pentru moment, dar va fi judecat la o dată ulterioară. De asemenea, procurorii au precizat că fotbalistul nu este la prima acuzaţie de acest fel. În aprilie, acesta ar fi fost implicat într-o situaţie similară, dar nu a putut fi pedepsit, întrucât martorul de atunci nu l-a putut recunoaşte fără urmă de dubiu.

Angers, clubul de care aparţine africanul, este la curent cu ceea ce s-a petrecut luni, dar a comunicat că nu va lua nicio măsură împotriva fotbalistului înainte de pronunţarea unei decizii judecătoreşti.

ADVERTISEMENT

A împlinit 23 de ani a doua zi

Farid El Melali a împlinit 23 de ani chiar a doua zi după producerea incidentului, marţi, 5 mai. Nu va uita niciodată această aniversare. La o zi după ce a semnat un nou contract, a „sărbătorit“ cum ştia el mai bine în izolarea cauzată de coronavirus şi a fost reţinut, interogat şi pus sub acuzare de Poliţie.

  • 1.600.000 de euro este cota lui Farid El Melali pe site-urile de specialitate, cu un milion mai mult decât la venirea în Europa.
ADVERTISEMENT