Sport

Nebunie la meciurile Argentinei! De ce sunt aduse, la fiecare convocare, câte 650 de tricouri cu Lionel Messi

Tricourile lui Lionel Messi sunt atât de dorite de fani încât echipa naționalei Argentinei trebuie să pregătească câte 650 de bucăți pentru fiecare meci.
21.03.2022 | 12:17
Nebunie la meciurile Argentinei De ce sunt aduse la fiecare convocare cate 650 de tricouri cu Lionel Messi
Lionel Messi și coechipierii lui sărbătorind câștigarea Copa America. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi va juca în tricoul Argentinei la următoarele două confruntări din cadrul calificărilor la Campionatul Mondial. El va întâlni naționala Venezuelei și a Ecuadorului pe 26, respectiv 30 martie.

Câte 650 de tricouri cu Lionel Messi pe meci

Celebritatea celui de șapte ori câștigător al Balonului de Aur este de neegalat în America de Sud. Echipa națională a Argentinei va trebui să pregătească sute de tricouri inscripționate cu numele lui Lionel Messi de fiecare dată când acesta joacă.

ADVERTISEMENT

Influența atacantului lui Paris Saint-Germain a fost explicată de portarul lui Aston Villa, argentinianul Emiliano Martinez. El a vorbit despre modul în care echipa care gestionează echipamentele se va ocupa de producerea tricourilor cu Lionel Messi, care se aproprie de 160 de selecții la națională.

Martinez a declarat pentru Amazon Prime Video: „Într-o zi am întrebat câte tricouri Messi trebuie să facă pe meci și mi-au spus că între 200 și 300 pentru toți cei care le cer”.

ADVERTISEMENT

„Am jucat două meciuri internaționale și au făcut 650 de tricouri Messi gata de purtat. Sponsorii, jucătorii, staff-ul, tehnicienii, toată lumea își dorește unul. Este un tricou de-al lui Messi”, a adăugat argentinianul.

Eșecul lui Messi la națională s-a transformat în succes

Cariera lui Lionel Messi la echipa națională a fost marcată mult timp ca fiind un eșec, până când a reușit să câștige Copa America în 2021. Argentina a triumfat în fața Braziliei cu scorul de 1-0, prin golul lui Angel Di Maria. Anterior, Messi pierduse trei finale.

ADVERTISEMENT

Emiliano Martinez, care a venit la Aston Villa de la Arsenal, a vorbit despre abilitățile de conducere ale lui Messi: „Prietene, mi-a spus un singur lucru înainte de pauză în meciul din faza grupelor împotriva Uruguayului. Noi conduceam cu 1-0. Cavani și Suarez erau în față. 

A spus: ‘Emi, asigură-te că ești tare pe centrări pentru că e singura modalitate prin care vor marca’”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut, de asemenea, cuvinte de laudă pentru coechipierul său de la națională. El a zis în octombrie: „Martinez este esențial. Când adversarii vin spre el, răspunde mereu. S-a impus în poartă și avem unul dintre cei mai buni portari din lume”.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 6,25 este cota pentru „2-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: