Sport

Aristidis Soiledis, la un pas de o accidentare gravă la Survivor. Fostul fundaș al FCSB și-a pus iubita în alertă. Video

Aristidis Soiledis, fundașul grec care a evoluat la FCSB între 2019 și 2021, a fost la un pas de o accidentare foarte gravă. El și-a speriat colegii și și-a pus în alertă iubita, care i-a transmis mesaje de încurajare.
31.03.2022 | 22:18
Aristidis Soiledis la un pas de o accidentare grava la Survivor Fostul fundas al FCSB sia pus iubita in alerta Video
Aris Soiledis, alături de Dennis Man şi Florinel Coman, în perioada FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul grec Aristidis Soiledis a jucat la FCSB între 2019 și 2021, după ce gruparea roș-albastră l-a transferat de la FC Botoșani. În vara anului trecut a plecat de la echipă, iar în prezent participă la Survivor Grecia, unde a fost la un pas de o accidentare foarte gravă.

Aristidis Soiledis, la un pas de o accidentare foarte gravă la Survivor Grecia

Fostul fundaș grec al FCSB participă la ediția din acest an Survivor Grecia. El face parte din echipa Faimoșilor și are o prestație chiar foarte bună. La una dintre probe, însă, a fost la un pas de o accidentare foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis este unul dintre cei mai în formă participanți de la Survivor Grecia. Însă condiția fizică nu ajută de fiecare dată, unele probe necesitând și îndemânare. La una dintre acestea, fostul fundaș al FCSB a căzut pe mâna stângă, urlând de durere.

Toți colegii lui din echipa Faimoșilor s-au panicat și au vrut să se ducă la el să-i acorde primul ajutor. Mai mult chiar, adversarul lui de la Războinici a dovedit că are fair play și a refuzat să continue proba, pentru a vedea ce se întâmplă cu Aristidis Soiledis.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului a ajuns și unul dintre medicii concursului, care a constat că accidentarea nu este foarte gravă. Respectiva persoană i-a făcut câteva mișcări ușoare pentru a-și da seama dacă este afectată vreo articulație, după care i-a imobilizat mâna, pe moment, cu o fașă elastică.

VEZI VIDEO:

Aristidis Soiledis și-a panicat iubita, care i-a transmis mesaje de încurajare

Iubita fostului fotbalist al FCSB, Maria Antona, care este producător la un post de radio, s-a panicat imediat. Însă, după ce a văzut că Aristidis Soiledis putea să-și miște mâna, s-a liniștit și a transmis mesaje de încurajare pe contul ei de instagram.

ADVERTISEMENT

Însănătoșire grabnică, dragă! Îți cunoscut puterea, sunt sigură că te vei întoarce mai repede și mai puternic ca niciodată! Toate gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine chiar dacă ești departe…

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Vă iubesc! Vă mulțumesc din suflet pentru atât de multe mesaje!”, a scris Maria Antona pe Instagram, mesajul fiind însoțit de o imagine cu iubitul ei în timpul competiției.

ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis a trecut printr-o dramă înainte să semneze cu FCSB

Aristidis Soiledis a semnat cu FCSB pe 2 august 2019, într-un moment în care traversa o perioadă foarte grea. El tocmai își pierduse fratele, Mars, în vârstă de 38 de ani, care a murit în urma unui atac de cord.

Nu-mi vine să cred că e timpul să ne luăm la revedere. E mult prea devreme. O să-mi amintesc mereu nebunia ta şi setea de aventură pe care le aveai. Ţi-a ajuns, frate!

Odihneşte-ţi mintea care s-a aflat în atâta suferinţă. Ne vom aminti mereu de tine. Odihneşte-te în pace!”, a scris Aristidis Soiledis pe pagina sa de Instagram.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: