Sport

Gigi Becali a anunțat o schimbare inedită la FCSB! Cine îl înlocuiește pe Radunovic cu Farul

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, a remizat cu Sepsi OSK, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii.
25.04.2024 | 14:38
Gigi Becali a anuntat o schimbare inedita la FCSB Cine il inlocuieste pe Radunovic cu Farul
Gigi Becali a anunțat o schimbare inedită la FCSB! Cîne îl înlocuiește pe Radunovic cu Farul. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB trebuie să mai amâne sărbătoarea pentru câștigarea titlului. Echipa lui Gigi Becali a remizat la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, scor 2-2. Formația din București poate să-și adjudece titlul de campioană în meciul următor, cu Farul Constanța.

Ce se va întâmpla cu Radunovic la FCSB?

La partida în care poate deveni campioană, FCSB nu se va putea baza pe Risto Radunovici, fundașul stânga de meserie al cărui contract va expira la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul din Muntenegru este suspendat pentru meciul cu Farul Constanța din cauza cumului de cartonașe galbene din acest sezon. Gigi Becali va trebui să improvizeze și a declarat că va juca cu Ovidiu Popescu în locul lui Radunovic.

„Lui Risto Radunovic i-a dat și galben și nici fault n-a fost. E al patrulea galben și nu-l avem pe Risto în echipă. Nu a fost nici fault măcar. Nu știu cine joacă, să vedem. Probabil că Ovidiu Popescu. 

ADVERTISEMENT

Radunovic poate pleca, îi expiră contractul. Dacă o să aibă băiatul ofertă în vară, îl las liber, nu-l țin. I-am propus prelungirea contractului (n.r.- lui Radunovic).

El are 10.000 (n.r.- de euro pe lună), să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Risto Radunovici după egalul cu Sepsi OSK: „ Vreau să caut o soluție și să plec”

Imediat după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meci terminat la egalitate, Radunovic a vorbit la interviul de la finalul partidei despre posibilitatea ca acesta să rămână la FCSB.

Deși Gigi Becali a declarat că vrea să-i mărească salariu cu 5.000 de euro, jucătorul din Muntenegru pare că nu are de gând să-și prelungească contractul cu formația din București.

ADVERTISEMENT

„Avem șapte puncte diferență și începem play-off-ul cu dreptul. Mă bucur că am ajutat echipa, dar cel mai important e că am obținut victoria acasă. Trebuia să le dăm ceva suporterilor, au făcut efort mare pentru noi și nu le-am dat totul.

E cel mai important că n-am căzut mental, am arătat caracter, am profitat că restul au pierdut puncte. Campionatul se joacă, sunt meciuri echilibrate, după pauza de națională ne așteaptă un meci foarte greu, dar nici lor nu le va fi ușor.

Sincer, îmi doresc să luăm campionatul și să plec, încă n-am vorbit cu nimeni de contract, vreau să termin campionatul să caut o soluție și să plec”, a declarat Radunovic la finalul meciului cu Sepsi.

ADVERTISEMENT