Fotbal intern

Arlauskis şi Omrani, excluşi din lot după un conflict la Untold! “Este nesimţire”

08.08.2018 | 20:01
Arlauskis si Omrani exclusi din lot dupa un conflict la Untold Este nesimtire
ADVERTISEMENT

Arlauskis şi Omrani, excluşi din lot după un conflict la Untold. CFR Cluj se pregăteşte de turul cu Alaşkert, însă doi dintre fotbaliştii importanţi din lotul lui Antonio Conceicao nu vor fi pe teren la meciul din Armenia, din turul trei preliminar din Europa League.

UPDATE, ora 20:19. Giedrius Arlauskis a avut o reacţie virulentă după presupusul scandal pe care l-a avut la Untold: ”Mi se pare lipsă de respect. Dacă vrei să întrebi ceva, o faci. Totul este în regulă. Sunt un pic accidentat. Speranța moare ultima. Nu știu dacă voi juca. Eu spun ce depinde de mine. De Omrani nu pot vorbi. La Untold nu am avut niciun conflict. E o nesimțire. E timpul nostru liber, nu a fost nimic”.

ADVERTISEMENT

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că Billel Omrani este răcit şi de aceea nu va putea evolua cu armeenii.


Antonio Conceicao nu i-a primit pe cei doi fotbalişti la antrenamentul de miercuri după incidentul de la Untold. Conform prosport.ro, Giedrius Arlauskis şi Billel Omrani au şanse minime să joace în meciul cu Alaşkert, atacantul francez fiind recidivist.

ADVERTISEMENT

Arlauskis şi Omrani, excluşi din lot după un conflict la Untold

Arlauskis şi Omrani, excluşi din lot după un conflict la Untold. După ce au învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-1, jucătorii antrenaţi de Antonio Conceicao au mers la festivalul de muzică care este găzduit de Cluj Arena. Aici, cei doi fotbalişti i-au sărit în apărare lui Adrian Rus, al treilea portar al clujenilor, după o bătaie iscată din cauza Vlăduţei Lupău, celebra cântăreaţă de muzică populară care se află într-o relaţie de câteva luni cu fotbalistul clujenilor.

Adrian Rus este cunoscut de altfel pentru viaţa extrasportivă tumultoasă pe care o duce, fiind de mai multe ori în prim planul evenimentelor. Adrian Rus s-a ales de altfel cu 20 de etape de suspendare în 2015, când juca în liga a cincea la o formaţie din judeţul Cluj. La vremea respectivă, el a urcat din teren în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a mai fost exclus de la echipă la începutul sezonului trecut, când fotbalistul de 25 de ani a fost surprins în timp ce mânca la fast food târziu în noapte, ceea ce l-a scos din sărite pe Dan Petrescu. După scurt timp, atacantul francez a fost reprimit în lot, după mai multe discuţii avute cu “Bursucul”.

Arlauskis şi Omrani, excluşi din lot după un conflict la Untold
Arlauskis şi Omrani, excluşi din lot după un conflict la Untold