Life

Armin Nicoară, ieșire nervoasă după reacțiile fanilor la adresa lui și a Claudiei Puican: ”Îmi dau seama cât de mult o desconsiderați pe ea”

Armin Nicoară a decis să le dea o replică usturătoare celor care îl contestă în mediul online cu atât mai mult cu cât Claudia Puican, iubita lui, a fost și ea luată în vizor.
02.01.2022 | 17:22
Armin Nicoara iesire nervoasa dupa reactiile fanilor la adresa lui si a Claudiei Puican Imi dau seama cat de mult o desconsiderati pe ea
Armin Nicoara, iesire nervoasa dupa ce au fost atacați în mediul online si el, si iubita lui, Claudia Puican Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară, plecat cu ocazia Revelionului în Austria, la schi, a vorbit fără ascunzișuri despre atacurile la care este supus în mediul online, despre valul de hate pe care îl înfruntă adeseori.

Armin Nicoară, mesaj pentru urmăritorii care îl atacă: ”Nu înțelegeți”

După ce a fost acuzat că profită la maximum de numele pe care îl are – artistul fiind fiul celui mai mare saxofonist al Banatului și căruia îi calcă pe urme – Armin Nicoară și-a ieșit din fire și a postat pe contul său de socializare un mesaj fără echivoc la adresa haterilor.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă sunt într-o mini vacanță, e firesc și normal să citesc reacțiile voastre de pe paginile de socializare. Mai ales, că acestea sunt destul de critice și jignitoare. Ce nu înțelegeți, este faptul că munca mea și numele de Armin Nicoară nu este o povara pentru tatăl meu ba din contra, se mândrește cu mine.

Se mândrește cu faptul că la 26 de ani muncesc non stop, cant la extrem de multe evenimente, iar ascensiunea mea este că urmare a unui volum de muncă imens”, a spus Armin Nicoară pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Iar pentru a-și întări argumentația, Armin Nicoară a dezvăluit că nu a profitat niciodată de banii și numele tatălui său, Petre Nicoară. ”Pun pariu că mulți dintre voi mă cunosc de trei ani, de când muncă mea a început să dea roade. La foarte multe evenimente ați dansat și v-ați distrat pe melodiile mele.

Dacă trăiam în umbră tatălui meu, ați fi auzit probabil de mine de când aveam vreo 18 ani și mă plimbam în cele mai de lux mașini și destinații pe banii lui, eu nefăcând nimic altceva”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară i-a luat apărarea iubitei sale, Claudia Puican

Armin Nicoară s-a arătat deranjat și de faptul că mulți dintre cei care îl urmăresc pe conturile de socializare susțin că relația lui cu Claudia Puican ar fi una în care frumoasa blondă ar fi captivă din cauza banilor pe care îi are ”Regele Saxofonului din Banat”.

Iar acest lucru, pare-se, l-a durut foarte mult, dovedind, prin vorbele sale, că iubirea pe care o împărtășește cu femeia care îi este alături de patru ani deja nu este una în care să se discute despre avantajele financiare.

ADVERTISEMENT

”Referitor la relația mea cu Claudia, îmi dau seama cât de mult o desconsiderați pe ea. Ce femeie sau câți bani să dai unei femei să stea lângă tine cu forța? Este evident faptul că știe ce înseamnă show-ul și gluma și mai cu seama știe ce relație avem în afara camerelor de filmat.

Așadar, la mulți ani tuturor și poate în anul acesta veți fi mai cumpătați la vorbe și veți gândi de 2 ori înainte de a jigni fără rost”, a mai spus Armin Nicoară, după Revelion, supărat pe cei care îl atacă în mediul online.

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de patru ani

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de patru ani și, până acum, singurul impediment pentru a-și oficializa relația a fost pandemia de coronavirus. Cei doi doreau să se logodească încă din 2020, dar cum au fost instituite restricții pentru petreceri, artiștii au tot amânat momentul, mai ales că voiau să facă o paranghelie de pomină.

În altă ordine de idei, Armin Nicoară și Claudia Puican par că își doresc foarte mult să devină părinți. Cu toate acestea, Claudia Puican a mărturisit că este îngrijorată când vine vorba de copii din cauza bolii de care suferă, de la 15 ani, Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT