Life

Armin Nicoară e în culmea fericirii. A făcut anunțul momentului: ”Viața mea s-a schimbat radical din momentul în care…”

Armin Nicoară e mai bucuros ca niciodată. A dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în viața privată a cunoscutului saxofonist.
29.09.2023 | 19:00
Armin Nicoara e in culmea fericirii A facut anuntul momentului Viata mea sa schimbat radical din momentul in care
Armin Nicoară e mai bucuros ca niciodată. A dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în viața privată a cunoscutului saxofonist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soțul Claudiei Puican e în culmea fericirii. A făcut anunțul momentului. Viața celebrului artist s-a schimbat radical de mai multă vreme. Cine este persoana responsabilă pentru transformarea radicală a cântărețului.

Armin Nicoară e mai bucuros ca niciodată. A dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în viața privată a cunoscutului saxofonist

Armin Nicoară e mai bucuros ca niciodată. A dat vestea cea mare în urmă cu puțină vreme. Ce se întâmplă în viața privată a cunoscutului saxofonist care în urmă cu un an s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Claudia Puican.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist de muzică de petrecere consideră că a trecut printr-o schimbare majoră de când a întâlnit-o pe frumoasa blondină. Cei doi formează un cuplu unit, care se gândește mereu la bunăstarea sufletească a celuilalt.

„Pot să îți spun că viața mea s-a schimbat radical din momentul în care a apărut Claudia. Este o schimbare radicală și observată de mine, pentru că înainte să fiu cu ea, nici fizic nu arătam prea bine. Ea clar m-a schimbat total!

ADVERTISEMENT

Eu eram în depresie și nu am mai avut grijă deloc de mine. De când a intrat ea în viața mea, a încercat, ușor ușor să mă aducă pe calea cea bună, cumva să iubesc și viața și tot ce fac.

Eu cred că ea a jucat un rol foarte important în viața mea, așa cum au făcut și părinții mei. Claudia a jucat un rol extrem de important pentru că altfel nu știu unde ajungeam și cu sănătatea și cu toate cele”, a declarat Armin Nicoară pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum decurge mariajul lui Armin Nicoară cu Claudia Puican

Armin Nicoară a fost întrebat cum decurge mariajul cu Claudia Puican, gurile rele fiind de părere că nu o respectă și nu o apreciază la adevărata ei valoare. Dimpotrivă, artistul are numai cuvinte de laudă pentru soția sa.

Povestea de dragoste dintre cei doi cântăreți este una minunată, saxofonistul subliniind că se înțelege foarte bine cu partenera de viață. Nu are nimic de reproșat la adresa ei și în plus, susține că nici nu există motive să se plângă.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, artistul este recunoscător pentru tot ce trăiește. Armin Nicoară reușește să treacă cu bine chiar și peste acele mici discuții pe care le are cu soția lui, Claudia Puican. Amândoi sunt conștienți că într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri.

ADVERTISEMENT