Life

Ce i-a făcut Armin Nicoară soției sale. Claudia Puican a fost foarte nemulțumită

Ce i-a făcut Armin Nicoară soției sale după ce și-a cumpărat mașină nouă. Vedeta a fost foarte nemulțumită și a vorbit despre subiect pe rețelel sociale.
08.08.2023 | 22:13
Ce ia facut Armin Nicoara sotiei sale Claudia Puican a fost foarte nemultumita
Ce i-a făcut Armin Nicoară soției sale după ce și-a cumpărat mașină nouă. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce i-a făcut Armin Nicoară soției sale. Claudia Puican nu a fost deloc fericită când a văzut ce a făcut artistul.

Ce i-a făcut Armin Nicoară soției sale după ce și-a cumpărat mașină nouă

Armin Nicoară și-a supărat din nou soția. Claudia Puican și-a cumpărat o mașină nouă, dar fericirea i-a fost puțin umbrită din cauza soțului ei.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară a vrut probabil să-i facă o mică surpriză artistei și a decis să folosească numele său în loc de cel al soției pentru mașină.

Astfel, noul bolid al Claudiei Puican poartă numele soțului ei, deși ea și-ar fi dorit să apară în bordul numele propriu,

ADVERTISEMENT

„Oameni buni, mi-am luat și eu o mașină după zece ani de zile și ia uitați-vă și voi cine este șeful aici!”, a mărturisit soția lui Armin Nicoară pe rețelele de socializare.

Claudia Puican și-a luat o mașină de lux

Mașina i-a sosit Claudiei Puican de dimineață, iar ea s-a putut bucura de acest cadou făcut șieși după o îndelungă așteptare. Bolidul avea la bord doar nouă kilometri atunci când soția lui Armin Nicoară s-a urcat la bord.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a arătat prea multe în ceea ce privește exteriorul mașinii, dar ce știm este că și-a cumpărat un BMW.

„Bună dimineața, bună dimineața! Mi-a sosit dulceața! Doar 9 kilometri să aibă mașinuța asta?! Cât am așteptat-o!”, spunea atunci Claudia Puican pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt împreună de mai mulți ani și recent s-au căsătorit. Artistul a recunoscut că și-a înșelat soția în trecut, dar aceasta a trecut peste infidelitatea din partea sa.

Acum, Claudia Puican și Armin Nicoară sunt foarte ocupați cu munca lor, fiind extrem de solicitați la nunți și alte petreceri.

De altfel, ei s-au gândit și la o separare pentru că petrec extrem de mult timp împreună. Cei doi și-ar dori și un copil, dar nu le-a fost menit deocamdată.

ADVERTISEMENT