Life

Armin Nicoară, în culmea fericirii: „Este însărcinată”

Armin Nicoară este în culmea fericirii. Celebrul Saxofonist le-a dat vestea cea mare fanilor săi. Despre ce este vorba?
13.09.2023 | 18:01
Armin Nicoara in culmea fericirii Este insarcinata
Armin Nicoară este în culmea fericirii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este în culmea fericirii. Celebrul saxofonist a anunțat că o persoană foarte dragă lui este însărcinată și o să devină în curând mămică. Chiar dacă nu este vorba de Claudia Puican, artistul este entuziasmat.

Anunțul făcut de Armin Nicoară

În urmă cu puțin timp, Armin Nicoară și-a surprins fanii după ce a anunțat că o persoană foarte dragă lui este însărcinată și urmează să devină mămică. Mulți s-ar fi așteptat să fie vorba despre Claudia Puican, având în vedere că și ei își doresc să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Totuși, cea care urmează să aducă pe lume un copil este colega lui de scenă Stana Stepănescu. Artista îi este și foarte bună prietenă saxofonistului, astfel că se simte ca și cum ar face parte din familie.

„Dragilor, vreau să fac un anunț. Sunt atât de fericit! Vreau să vă spun că prietena mea este însărcinată. Doamne ajută. Stana, felicitările mele”, a anunțat Armin Nicoară pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul și Claudia Puican au ales deja numele copilului

Totuși, Armin Nicoară și Claudia Puican speră ca în curând să aibă și ei parte de o minune în viața lor. Nu știu dacă își doresc sau un băiat sau o fată, pentru că tot ce contează pentru ei este ca bebelușul să se nască sănătos.

În plus, cei doi au și ales numele copilului. Nu au luat această decizie singuri, ci cu ajutorul unui preot, pentru ca micuțul să fie protejat de sfântul al cărui nume îl va purta și anume Efrem.

ADVERTISEMENT

 „Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt.  Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema.

Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt. Este acea icoană cu sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Și atunci am făcut o promisiune acolo, dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil îi vom pune acest nume.

ADVERTISEMENT

Oricum și eu și Armin avem nume de sfinți. Pe mine mă mai cheamă și Ștefania, pe Armin îl cheamă și Vasile, așa că am vrea să-i punem și copilului un nume de sfânt”, a declarat Claudia Puican în exclusiviatte pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT