Life

Armin Nicoară, în stare de șoc! Partenera sa de scenă, implicată într-un accident cumplit: „Nu mă simt foarte bine”

Armin Nicoară este în stare de șoc! Stana Stepanescu a fost implicată într-un accident de mașină în dimineața zilei de azi, 30 iunie 2023.
30.06.2023 | 14:33
Armin Nicoara in stare de soc Partenera sa de scena implicata intrun accident cumplit Nu ma simt foarte bine
Armin Nicoară, în șoc! Partenera sa de scenă a făcut accident. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este șocat! Buna lui prietenă și colaboratoare muzicală, Stana Stepanescu, una din cele mai bune voci ale Banatului, a fost implicată într-un accident de mașină în dimineața zilei de azi, 30 iunie 2023.

Armin Nicoară e în stare de șoc! Partenera sa de scenă, Stana Stepanescu, a făcut accident

FANATIK are primele declarații ale cântăreței cu care Armin Nicoară a cucerit inimile publicului. Cântăreața de muzică de petrecere ne-a spus cum s-a întâmplat totul.

ADVERTISEMENT

La volanul mașinii lovite de un TIR se afla soțul ei, Bojidar Ciobotin. Șoferul a încercat să evite să calce un câine care a apărut brusc, pe șosea, în fața mașinii. Acesta a pus frână din scurt, însă în spatele lor era o altă mașină, care le-a făcut praf autoturismul.

Cum s-a petrecut accidentul. Stana Stepanescu acuză dureri de spate și burtă

„Suntem încă în stare de șoc. Mergeam spre Timișoara, dinspre Herculane. Mergeam și ne-a ieșit un câine în față. Soțul meu conducea și încerca să pună frântă. A venit un TIR din spate cu viteză și ne-a aruncat… Noroc că nu ne-a aruncat pe partea cealaltă, că trecea în același timp o mașină.

ADVERTISEMENT

Ne puteau lovi și din față și din spate și nu mai puteam să discutăm astăzi. Azi dimineață (n.r.: s-a întâmplat). Veneam de la o cântare și am zis să ajungem și la priveghi, la colegul nostru la Petrică Vița, că azi e înmormântarea. 

armin nicoară stana stepanescu accident
Mașina în care se afla Stana Stepanescu, colega de scenă a lui Armin Nicoară, făcută praf

Eu nu mă simt foarte bine. M-am lovit la spate. Mă doare foarte tare burta. Nu știu dacă e de la șoc. Nu am vrut să mergem la spital, că ne lungeam foarte mult. Noi nici nu am anunțat încă familia, acum am anunțat, am postat”, sunt primele declarații făcute de Stana Stepanescu, colega de scenă a lui Armin Nicoară, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Armin Nicoară e șocat. În momentul în care s-a întâmplat, eu vorbeam cu el”

Îndrăgita interpretă ne-a spus că accidentul s-a produs în timp ce vorbea cu Armin Nicoară la telefon. La un moment dat, în urma impactului cu TIR-ul care a venit din spate, convorbirea dintre cei doi s-a oprit.

Armin s-a speriat foarte tare și a încercat să o resune. Abia după ceva timp, după câteva ore, i-a spus și prietenului ei saxofonist ce a pățit.

ADVERTISEMENT

„Armin e șocat. Ne tot scrie mesaje întruna. Și azi noapte vorbeam cu el, ne scriam. Vorbeam pe video înainte să ne întoarcem de la cântat. În momentul în care s-a întâmplat, eu vorbeam cu el. Am închis telefonul și s-a speriat, îți dai seama! După aceea, n-am mai putut să îi mai răspund.

Abia acum câteva ore i-am răspuns. O să mergem la medic, dar după ce trece înmormântarea lui Petrică Vița. Din păcate, azi îl înmormântează. A fost colegul și prietenul nostru, a fost răpus de cancer”, a completat Stana Stepanescu.

 

ADVERTISEMENT