Life

Imaginile care confirmă faptul că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt mai fericiți ca oricând: ”E prea bine”

Încă din primele zile ale anului au apărut informații în spațiul public conform cărora Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează.
30.01.2023 | 10:38
Imaginile care confirma faptul ca Georgiana Lobont si Rares Ciciovan sunt mai fericiti ca oricand E prea bine
Imaginile care confirmă că Georgiana Lobont și Rareș Ciciovan nu mai divorțează. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ulterior, Rareș Ciciovan a confirmat că va divorța și că nu mai există cale de împăcare, în timp ce Georgiana Lobonț a păstrat discreția.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au petrecut timp de calitate în familie

În ciuda informațiilor însă și a dezvăluirilor făcute de soțul ei, imaginile și activitățile artistei spun cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

După ce zilele trecute, Georgiana Lobonț a publicat mai multe fotografii alături de soțul ei, dar și un buchet de flori imens, acum, alte postări par să confirme faptul că cei doi se înțeleg de minune și că nici nu se pune problema de divorț.

Mai exact, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan au stat ceva timp departe de casă, iar cei doi copii ai cuplului au rămas la bunici în perioada respectivă.

ADVERTISEMENT

Acum însă, a venit momentul ca familia să se reunească, iar momentul a fost unul cu adevărat special. Georgiana Lobonț a publicat mai multe imagini, din familie și se pare că toți cei patru membri s-au distrat de minune.

Fiica artistei i-a făcut un machiaj special, dar și o coafură pe măsură, iar mai apoi a urmat un joc de familie. Georgiana Lobonț a și dansat cu fiul ei mic, iar mai apoi, toată lumea s-a apucat de gătit.

ADVERTISEMENT

Cei mici au fost extrem de implicați, pentru că și-au dorit clătite, iar artista a avut grijă să îi supravegheze îndeaproape.

Imaginile care confirmă că Georgiana Lobont și Rareș Ciciovan nu mai divorțează. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Imaginile care confirmă că Georgiana Lobont și Rareș Ciciovan nu mai divorțează. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

„După vreo două ore… copiii vor clătite. Dormim la bunici. E prea bine”, a spus Georgiana Lobonț într-un clip video publicat pe rețelele de socializare, în timp ce copiii săi pregăteau compoziția pentru clătite, alături de bunica lor.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, mai fericiți ca niciodată

Amintim că anterior acestor imagini și înainte de a publicat și fotografiile cu Rareș Ciciovan și buchetul de flori, Georgiana Lobonț anunța că ea și soțul ei se pregătesc să își amenajeze o nouă casă.

Tot atunci, artista îi informa pe fanii săi că pregătește și un videoclip, care a fost făcut public săptămâna trecută și de asemenea, se arăta extrem de încântată de ceea ce trăiește.

Toate cele întâmplate în ultimele săptămâni par să infirme zvonurile conform cărora cei doi ar divorța.

Inclusiv Armin Nicoară, despre care s-a zvonit că ar fi motivul separării celor doi soți a preferat să nu comenteze nicio informație și să o lase pe nașa să facă publice detalii în acest sens.

ADVERTISEMENT