Life

Armin Nicoară trage un semnal de alarmă: „A venit la mama la poartă, eu sunt plecat”

Armin Nicoară trage un semnal de alarmă privind o nouă metodă de înșelătorie. Mama lui era să cadă în plasă! Ce a pățit?
18.11.2023 | 11:38
Armin Nicoara trage un semnal de alarma A venit la mama la poarta eu sunt plecat
Armin Nicoară avertizează asupra unei noi metode de înșelătorie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară avertizează asupra unei noi metode de înșelătorie, cea a falșilor curieri. Plecat la cântare în Graz, Austria, saxofonistul a fost telefonat de mama lui în legătură cu un pachet care costa 1.500 de lei, o comandă pe care el n-a făcut-o niciodată.

Metoda ”Curierul” a ajuns la poarta lui Armin Nicoară. Un individ a cerut 1.500 de lei pe un colet fictiv

Cântărețul de muzică de petrecere a povestit despre această pățanie pe contul său de Instagram. Mama lui era să cadă în plasă, însă norocul ei a fost că s-a gândit să îl sune pe Armin să îl întrebe despre coletul pe care trebuia să îl primească, mai ales că individul pus pe escrocat era și destul de agresiv, cerând cu disperare banii.

ADVERTISEMENT

După convorbirea purtată cu Armin Nicoară, mama artistului i-a cerut falsului livrator să îi arate unde a parcat mașina și de la ce firmă e. Respectivul individ a zis că nu s-a deplasat cu mașina de serviciu, ci cu cea personală, clipă în care femeia a știut clar că e o păcăleală, o țeapă de proporții.

Un alt lucru care i-a atras atenția lui Armin Nicoară a fost că n-a primit niciun mesaj înainte să primească acel colet. Mai mult de atât, saxofonistul a zis că niciodată nu s-a întâmplat să își primească lucrurile comandate la ceas de seară. În plus, de fiecare dată când comanda anumite obiecte din străinătate, făcea plata online, cu cardul.

ADVERTISEMENT

„Maică-mea cam știe ce comand și tot timpul îi spun că am comandat ceva”

„Măi, oameni buni, haideți să vă spun noua metodă de înșelătorie. Deci, să înțelegeți care-i treaba. Eu sunt plecat de-acasă. Iar acum treaba a fost în felul următor. A venit cineva la mama la poartă. Îmi striga numele întruna.

A ieșit maică-mea să vadă cine strigă, ce se întâmplă și zice ăla cică avea un colet pentru Armin Nicoară, 15 milioane, din Germania. Maică-mea întreba de unde, ce, cum, că maică-mea cam știe ce comand și tot timpul îi spun prin mesaj vezi că am comandat ceva. 

ADVERTISEMENT

Pe plasa respectivă nicio foaie. Știți cum scrie la curier, numele și scrie firma, cine-o trimis și ce se mai întâmplă. El era ambalat și cerea banii (n. red.: se grăbea). Și mă sună maică-mea dacă am comandat ceva…

Și a întrebat maică-mea păi unde e mașina de curier. El a zis nu, că acuma era cu mașina personală. Deci, vă dați seama”, a povestit Armin Nicoară pe Instastory.

ADVERTISEMENT