Life

Armin Nicoară, apărat de soția sa, Claudia Puican. Ce crede artista despre declarațiile saxofonistului despre alte femei

Armin Nicoară, sprijinit de partenera de viață, Claudia Puican. Ce spune vedeta despre controversele lansate de artist despre alte relații.
15.11.2023 | 22:35
Armin Nicoara aparat de sotia sa Claudia Puican Ce crede artista despre declaratiile saxofonistului despre alte femei
Armin Nicoară, sprijinit de partenera de viață, Claudia Puican. Ce spune vedeta despre controversele lansate de artist despre alte relații. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este apărat de soția sa, Claudia Puican. Ce crede artista despre declarațiile saxofonistului despre alte femei. Muzicianul a dezvăluit că o urmărește pe Daniela Crudu în online și că ar săruta-o pe nașa de cununie, Georgiana Lobonț.

Armin Nicoară, sprijinit de partenera de viață, Claudia Puican. Ce spune vedeta despre controversele lansate de artist despre alte relații

Armin Nicoară are parte de un mare sprijin din partea partenerei de viață, Claudia Puican, cu care este căsătorit de o perioadă destul de scurtă. Ce spune vedeta despre controversele lansate de artist despre alte relații.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a pus punctul pe ”i” și a mărturisit că este foarte deranjată de comentariile pe care le au oamenii la adresa soțului ei. Cântăreața de muzică de petrecere are numai cuvinte de laudă pentru saxofonist.

Îl vede ca pe un bărbat cu suflet sincer și curat, dar care nu este văzut la fel de internauți. În plus, interpreta spune că muzicianul glumește atunci când vorbește cu nonșalanță despre alte femei și despre înșelat.

ADVERTISEMENT

„În ultima perioadă, am remarcat că știrile au devenit tumultoase și se axează pe subiecte extrem de iritante despre soțul meu Armin. Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer.

Cele afirmate sunt, în mare parte, glume, altfel nu s-ar fi viralizat atât de rapid. Dacă ați avut ocazia să-l cunoașteți, știți cât de minunat este. Dacă nu, vă rog să vă rezervați judecățile până îl cunoașteți personal.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc oamenilor care ne apreciază cu adevărat”, a spus Claudia Puican pe contul personal de Instagram. Cu toate acestea există în continuare persoane care îl critică pe celebrul saxofonist Armin Nicoară.

Armin Nicoară, afirmații deranjante

Armin Nicoară a făcut de-a lungul timpului mai multe afirmații deranjante, unele dintre ele adresându-se nașei sale, Georgiana Lobonț. Saxofonistul consideră că vedeta este o femeie frumoasă pe care și-ar dori să o sărute.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere nu a gustat gluma finului, însă muzicianul nu s-a oprit aici cu afirmațiile. Soțul Claudiei Puican a mai dezvăluit că o place mult pe Daniela Crudu pe care o urmărește pe paginile sale, unde și-a făcut cont.

ADVERTISEMENT