News

Arnold Schwarzenegger, reținut pe aeroportul din Munchen. Neregulile descoperite asupra celebrului actor

Arnold Schwarzenegger, celebrul actor de la Hollywood, a fost reținut pe aeroportul din Munchen. Neregulile descoperite asupra sa.
17.01.2024 | 19:29
Arnold Schwarzenegger retinut pe aeroportul din Munchen Neregulile descoperite asupra celebrului actor
Arnold Schwarzenegger, reținut câteva ore pe aeroportul din Munchen. Cauza acestei decizii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Arnold Schwarzenegger, unul dintre cei mai cunoscuți și de succes actori de la Hollywood, a fost reținut pe aeroportul din Munchen. Cauza acestei decizii luate de autoritățile germane.

Arnold Schwarzenegger, reținut câteva ore pe aeroportul din Munchen. Cauza acestei decizii

Din informațiile oferite de presa germană, Arnold Schwarzenegger (76 de ani) a fost reţinut câteva ore pe aeroportul din Munchen. Conform celor de la Bild, superstarul din lumea cinematografiei se afla în drum spre Summitul mondial al climei de la Kitzbuhel.

ADVERTISEMENT

În timp ce se afla pe aeroportul bavarez, asupra actorului născut în Austria autoritățile au depistat un ceas de lux extrem de valoros pe care acesta ar fi trebuit să îl declare la vamă.

Arnold avea intenția de să ducă acest ceas la evenimentul de la Kitzbuhel. Bijuteria urma să fie scoasă la licitaţie joi, în cadrul unui dineu care va avea loc înainte de începerea oficială a summitului.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii germani mai scriu că ceasul găsit asupra lui Schwarzenegger este un produs personalizat, cu adevărat unic. Firma, Audemars Piguet, produce doar în jur de 45.000 de ceasuri pe an. Acesta a fost produs special pentru Arnold.

Sosit direct din Statele Unite ale Americii, actorul de 76 de ani va putea să-şi continue călătoria, dar va trebui să lase ceasul la Munchen, a declarat purtătorul de cuvânt al vămii, Thomas Meister.

ADVERTISEMENT

Dacă mărfurile rămân în UE, trebuie să le declarați în vamă. Acest lucru se aplică tuturor posesorilor, indiferent dacă numele lor este Schwarzenegger sau Müller, Meier, Huber”, a spus Meister.

Mai mult, față de actor și fostul guvernator al Californiei a fost iniţiată o procedură penală pentru fraudă fiscală. Conform legilor din Germania, Schwarzenegger ar fi trebuit să declare ceasul la vamă şi să plătească taxe.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Arnold Schwarzenegger după acest incident

În jurul orei locale 16.45 (17:45 ora României), Arnold Schwarzenegger a fost ”eliberat”. Primul lucru pe care l-a făcut a fost acela de a-și aprinde un trabuc în mașină, mai scrie sursa citată.

Marele actor a avut și o primă reacție legată de incidentului de la Munchen. ”Aceasta este problema de care suferă Germania. Nu mai poți vedea pădurea de copaci”, a spus acesta. Vedeta din ”Terminator” dezvăluie că a încercat să le explice oficialilor că ceasul a fost scos la licitație pentru o cauză bună și că este un proiect de caritate. Acest lucru nu l-a ajutat.

ADVERTISEMENT
Tags: