Sport

Aroganța lui Conor McGregor: ce și-a cumpărat cu 70.000 de euro!

03.06.2020 | 09:58
Aroganta lui Conor McGregor ce sia cumparat cu 70000 de euro
Conor Mc Gregor le-a arătat fanilor pe Instagram ultima sa achiziţie. Valorează 70.000 de euro. Foto: EssenatiallySports.co.uk
ADVERTISEMENT

Conor McGregor e recunoscut pentru plăcerea de a achiziţiona obiecte cât mai valoroase, pe care apoi să le expună pe contul de Instagram, pentru a fi admirate de fanii săi.

Conor McGregor a arătat fanilor ceasul Rolex, ultima achiziţie

Conor McGregor le-a arătat fanilor pe Instagram ultima sa achiziţie, care l-a costat 70.000 de euro, dar pentru luptătorul UFC irlandez această sumă este ca un bacşiş.

ADVERTISEMENT

Noua achiziţie a lui Conor McGregor este un superb ceas Rolex din platină. Luptătorul a apărut în imagine purtându-l la mână şi inserând un mesaj pentru fanii săi numeroşi.

Conan McGregor se laudă pe conturile de socializare cu noul său Rolex de 70.000 de euro

Mesajul luptătorului irlandez pentru fani

„Iată niște mușchi, câteva diamante și un zâmbet pentru toți fanii mei, vă iubesc pe toți”. Conor McGregor ţine foarte mult să aibă o relaţie specială cu admiratorii săi şi de aceea e foarte activ pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că acest ceas pentru care a plătit această sumă frumuşică are o istorie aparte, după cum dezvăluie chiar proprietarul. „Purtat de mai mulți președinți, lideri și vizionari decât orice alt ceas”.

Are mare slăbiciune pentru ceasuri scumpe

Conor McGregor are o slăbiciune pentru ceasuri scumpe, cu puţin timp în urmă el postând imagini cu o altă achiziţie de marcă ,un model Patek Philippe – unul dintre cele doar 25 făcute și poreclit „Hulk”.

ADVERTISEMENT
Conan McGregor este un împătimit al ceasurilor de lux

Între timp irlandezul, care nu are în minte decât să îşi ia revanşa în faţa rusului Khabib Nurmagomedov, a acceptat provocarea veteranului UFC, Anderson Silva, care are 45 de ani.

Va lupta cu veteranul UFC

„Am o admirație uriașă pentru marele sportiv care este Conor și cred că această perspectivă ar fi ceva istoric pentru sport, niciunul dintre noi nu are nimic de demonstrat.

ADVERTISEMENT

Cred că fanii UFC și (MMA) ar dori să urmărească acest mare spectacol marțial, testarea abilităților mele  împotriva lui ar fi ceva fantastic.”

ADVERTISEMENT