Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, întâlnire de urgență cu Tachtsidis, cel care l-a acuzat de lipsă de caracter pe Mutu: „L-am protejat. Câștiga de 4 ori mai mult și a rămas la CFR”

Cristi Balaj a vorbit despre conflictul la distanţă între Tachtsidis şi Adrian Mutu. Fostul preşedinte al celor de la CFR Cluj a dezvăluit o ofertă uriaşă respinsă de fotbalist.
26.04.2024 | 17:28
Cristi Balaj intalnire de urgenta cu Tachtsidis cel care la acuzat de lipsa de caracter pe Mutu Lam protejat Castiga de 4 ori mai mult si a ramas la CFR
Cristi Balaj, întâlnire de urgență cu Tachtsidis, cel care l-a acuzat de lipsă de caracter pe Mutu: „L-am protejat. Câștiga de 4 ori mai mult și a rămas la CFR”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Între fostul antrenor de la CFR Cluj, Adrian Mutu, şi Panagiotis Tachtsidis, vedeta echipei, a izbucnit un război rece. Tehnicianul a dezvăluit că nu mai vrea să îl vadă în viaţa lui pe grec, în timp ce fotbalistul a spus despre Mutu că nu are caracter.

Cristi Balaj, întâlnire de urgență cu Tachtsidis, cel care l-a acuzat de lipsă de caracter pe Mutu: “L-am protejat”

Cristi Balaj, fostul preşedinte de la CFR Cluj, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul a greşit când a intrat în acest scandal cu Mutu, dezvăluind şi că a refuzat o ofertă uriaşă

ADVERTISEMENT

“Putem să spunem orice, dar nu că Mutu nu are caracter. Am stat lângă el şi când s-a decis întreruperea relaţiilor contractuale cu CFR Cluj. A demonstrat că are caracter, a existat şi un context pe care Tachtsidis nu îl cunoaşte.

Avem anumite prevederi contractuale, nu pot să dezvălui. Dacă o să vorbesc cu Tachtsidis, probabil mă voi întâlni cu el. Am fost unul dintre cei care l-am protejat. Nu se va supăra pe mine, dar a greşit la Hunedoara prin ce a făcut.

ADVERTISEMENT

“Câştiga de patru ori mai mult decât la CFR Cluj”

Sunt convins că îi pare rău. Nu înseamnă că ne-am fi calificat dacă ar fi rămas în teren. A greşit şi prin afirmaţiile pe care le-a făcut acum. Mutu este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, un om de caracter. Are coloană.

Nu am cum să nu vorbesc frumos şi despre Tachtsidis. Îl cunosc foarte bine şi lumea nu ştie că în iarnă, Tachtsidis a avut ofertă importantă mult mai bună decât contractul pe care îl are la CFR Cluj şi a ales să rămână aici.

ADVERTISEMENT

A avut o ofertă din străinătate din zona arabă. Una dintre ele mi-a arătat-o. Suma era foarte mare. Câştiga de patru ori mai mult decât la CFR Cluj. L-am protejat pentru că a avut acea situaţie familială delicată, cu mama lui.

“Ştim că vine Dan Petrescu, rămâne de văzut ce vor discuta”

A mai avut meciuri nereuşite, dar trebuie să recunoaştem că este un jucător de o calitate incredibilă. S-a pregătit serios şi a rămas la CFR Cluj pentru a face performanţă. Nu l-au interesat banii. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă va continua, există o stare de animozitate. Ştim că vine Dan Petrescu, rămâne de văzut ce vor discuta. Are calităţi extraordinare. Meciurile reuşite sunt mai multe decât cele în care nu a evoluat conform aşteptărilor”, a spus Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, întâlnire de urgență cu Tachtsidis, cel care l-a acuzat de lipsă de caracter pe Mutu

ADVERTISEMENT