Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș! Ce se va întâmpla sezonul viitor cu fundașul de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit clauza secretă din contractul pe care Vlad Chiricheș îl are la FCSB și a discutat despre ce va face cu fundașul în sezonul viitor.
26.04.2024 | 19:03
Clauza secreta din contractul lui Vlad Chiriches Ce se va intampla sezonul viitor cu fundasul de la FCSB
Gigi Becali, despre clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș la FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fundașul central de la FCSB s-a accidentat la derby-ul cu Rapid și va lipsi până la penultimul meci din acest sezon. Gigi Becali a discutat despre starea lui Vlad Chiricheș și despre clauza secretă din contractul acestuia.

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș! Ce se va întâmpla sezonul viitor cu fundașul de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care este clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș. Patronul celor de la FCSB a mărturisit că fundașul central va prelungi automat înțelegerea actuală dacă “roș-albaștrii” vor lua campionatul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul liderului din SuperLiga a mai discutat și despre starea de sănătate jucătorului. Gigi Becali anunță că Vlad Chiricheș ar putea să revină la meciurile cu CFR Cluj și Rapid din acest final ce campionat.

“E posibil să mai joace sezonul acesta. El trebuia să stea 4 săptămâni și trec aproape două. Mai sunt cam încă două.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine să prindă meciurile cu CFR Cluj și Rapid ca să își intre în din nou în ritm. E păcat. Dacă îl aveam noi pe Chiricheș în meciul cu Sepsi OSK nu mai era așa.

El are o clauză. Dacă se câștigă campionatul i se prelungește automat contractul. Punem dacă, pentru că nu știm voia Domnului. El poate și din pietre să scoată puncte”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FCSB, despre revenirea jucătorului care nu a mai jucat de 3 ani

Gigi Becali vrea să îl pună la treabă pe fotbalistul de la FCSB care nu a mai jucat de 3 ani. Ionuţ Panţîru a fost accidentat în cea mai pare perioadă a acestor ani, însă l-a anunțat pe patron că ar putea să revină pe teren.

Finanțatorul liderului din SuperLiga se sfătuiește cu antrenorii săi în privința fundașului stânga și își dorește să îl bage titular pe final de campionat pentru a vedea dacă acesta poate ajuta echipa în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

“Nu are cine. Eu tot timpul am întrebat de Panțîru. El zice că poate. Ei zic să mai vedem. Eu tot am încredere că el va mai putea. Antrenorii nu prea îl bagă, dar o să vedem.

Dacă mâine seară o să fim campioni, Panțîru va intra și va juca titular. Ca să îl vedem și să vedem dacă ne bazăm pe el pentru sezonul viitor, pentru cupele europene”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a dezvăluit clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș la FCSB

ADVERTISEMENT