Life

Artista celebră din România care voia să renunțe la muzică deși piesele ei au făcut ravagii: ”Mult stres, multe frustrări”

O celebră artistă din România a luat în calcul să renunțe la muzică în ciuda faptului că piesele ei au făcut ravagii, fiind apreciate de publicul larg.
10.07.2023 | 15:35
Artista celebra din Romania care voia sa renunte la muzica desi piesele ei au facut ravagii Mult stres multe frustrari
Artista celebră din România care voia să renunțe la muzică. Sursă foto: YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O celebră artistă din România a ajuns în punctul în care s-a gândit să renunțe la muzică. Deși a bifat o carieră fabuloasă în muzică vreme de aproximativ două decenii, iar piesele ei au fost și sunt extrem de apreciate, stresul și-a cam spus cuvântul în cazul său.

Artista celebră din România care voia să renunțe la muzică

Cine este deci celebra artistă care a vrut să renunțe la muzică? Lora. A debutat în muzică la doar 18 ani și a muncit enorm pentru a ajunge unde și-a dorit. Voia să fie un artist cât se poate de complex, însă nu orice drum e unul ușor.

ADVERTISEMENT

Iar asta o spune chiar celebra artistă. Ea spune că au fost momente în care a vrut să renunțe la muzică. Și nu doar unul singur. Din cauza momentelor dificile prin care a trecut, acesta simțea nevoia să lase totul în urmă.

Dacă de la distanță, drumul spre succes în muzică pare simplu, Lora neagă așa ceva. Într-un interviu acordat recent, ea a vorbit despre niște detalii tulburătoare neștiute până acum de publicul larg.

ADVERTISEMENT

Celebra artistă spune că drumul până la scenă este unul cu adevărat dificil. De asemenea, cine a ajuns departe știe probabil că pe acest drum sunt presărate și numeroase nedreptăți, care pur și simplu te trag în jos.

Cum a ajuns Lora pe scenă

Dincolo de asta, povestește Lora, au fost episoade extrem de stresante, cu nervi, dar și cu multe frustrări. Iar toate aceste aspecte au pus-o pe gânduri la moment dat, celebra artistă gândindu-se să lase totul în urmă. 

ADVERTISEMENT

Lora spune că talentul nu este totul. Deși poate sunt numeroase persoane care știu să cânte, asta nu înseamnă că vor avea loc și pe scenă. Iar toate aceste experiențe le-a trăit chiar pe pielea ei celebra artistă.

„Dacă am avut momente când am vrut să renunț la muzică? Da, foarte multe momente, pentru că drumul până la scenă este foarte greu, este presărat cu multă nedreptate, mult stres, cu mulți nervi, cu multe frustrări.

ADVERTISEMENT

Multe chestii care sunt pe dos față de cum ar trebui logic să te aștepți să fie. În muzică, dacă ești talentat nu înseamnă neapărat că ai și loc să urci pe o scenă”, a mărturisit Lora, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: