Life

Connect-R, dezvăluiri despre ce va face când va renunța la muzică. În ce domeniu vrea să profeseze

Connect-R, tot mai hotărât să renunțe la muzică. Artistul a anunțat cu ce se va ocupa când se va retrage definitiv. Domeniul are legătură tot cu arta.
04.07.2023 | 15:22
ConnectR dezvaluiri despre ce va face cand va renunta la muzica In ce domeniu vrea sa profeseze
Ce va face Connect-R după ce va renunța la muzică. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Connect-R și-a uimit fanii după ce în luna mai anunța că vrea să se retragă din muzică, în aproape doi ani. Îndrăgitul interpret are planuri puse la punct și știe cu cea vrea să se ocupe după ce nu va mai cânta. În ce domeniu vrea să activeze?

Cu ce se va ocupa Connect-R când se va retrage din muzică

Connect-R a reușit ca până la cei 41 de ani pe care îi are acum să-și creeze un drum frumos în muzică. A lansat melodii care au devenit hit-uri și a câștigat inimile a milioane de români. Având în vedere acest lucru, multă lume se întreabă de ce nu mai dorește să meargă pe același ”traseu” în continuare și ce meserie va avea în viitor?

ADVERTISEMENT

Solistul a mărturisit într-un interviu recent pentru ego.ro că nu oboseala l-a determinat să-și hotărască retragerea, ci faptul că își dorește să se ocupe mai mult de celelalte lucruri pe care știe să le facă. Connect-R a lăsat de înțeles că se va dedica picturii. Are lucrări pe care vrea să le expună.

”Da. (n.r. – încă se gândește la retragere). Nu de la burnouturi, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Da. (n.r. – este talentat la pictat). Am făcute lucrări, dar nu le am expuse.

ADVERTISEMENT

Da, da. (n.r. – sunt ținute în casă).(…) Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși!”, a declarat Connect-R pentru sursa menționată, aflat la evenimentul Radar de Media Summer Gala 2023.

Connect-R vrea să se orienteze către pictură

Connect-R are un ajutor de nădejde în pictarea tablourilor, fiica sa, Maya, care este la rândul său pasionată de această artă. De altfel, cântărețul speră ca în curând să le arate admiratorilor lui o altă latură a sa, adică tablourile de care s-a ocupat de unul singur.

ADVERTISEMENT

”Da, normal. (n.r. a pictat cu fiica lui) Eu așa zic, da! (n.r. că o să vedem lucrări expuse în curând)”, a mai precizat Connect-R. Aceste afirmații ale lui vin după ce la finalul lunii mai anunța în podcastul lui Radu Țibulcă renunțarea la muzică, ”în maxim doi ani”.

În același podcast, Connect-R mărturisea că își dorește și să călătorească mai des, ca să descopere lumea întreagă. De altfel, invoca drept motiv al reprofilării și faptul că face multe drumuri până la concerte, chiar și în timpul unor probleme de sănătate ale sale și ale echipei lui.

ADVERTISEMENT

”O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5, în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta.

Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a precizat Connect-R în podcastul ”Vin de-o poveste”.

ADVERTISEMENT