Life

Artistă celebră, în război cu urmăritorii! Ionela Guzic, umilită în online: “Mă șochează”

Artista Ionela Guzic primește în fiecare zi hate pe rețelele de socializare. Care este motivul pentru care vedeta se confruntă zilnic cu injurii din partea urmăritorilor.
09.05.2023 | 12:30
Artista celebra in razboi cu urmaritorii Ionela Guzic umilita in online Ma socheaza
Ionela Guzic. Sursa/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ionela Guzic are o carieră înfloritoare în domeniul muzicii. Este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care se lovește deseori și de hate. Artista a vorbit pentru FANATIK și ne-a spus care este motivul pentru care postările sale stârnesc atâtea controverse.

Ionela Guzic, șocată de îndrăzneala urmăritorilor

Artista este foarte implicată în a ajuta animalele nevoiașe. Cu toate acestea, reacțiile din partea publicului nu sunt de fiecare dată pozitive. Deși inițiativa ei este una lăudabilă, Ionela Guzic primește mesaje în care oamenii îi cer bani. Mai mult decât atât, artista povestește că oamenii care o urmăresc o condamnă pentru faptele bune pe care le face pentru necuvântătoare.

ADVERTISEMENT

“Aceste reacții afectează animalele, iar implicit mă afectează și pe mine. Orice om civilizat ar aprecia că am făcut voluntariat în America, în Franța, în Grecia. Acolo oamenii apreciază acest lucru. Oamenii îmi dau mesaje și îmi cer bani. Nu zic că vor să muncească, îmi cer efectiv bani.

Pentru că ei au impresia că dacă eu cumpăr niște saci de mâncare pentru animale nevinovate, sunt datoare să le dau lor. Totul ține de educație. Un om educat nu ar aștepta de la o persoană să i se ofere ceva gratis. Ei percep ca și cum eu aș fi atât de bogată și nu am ce face cu banii și ajut niște animale.

ADVERTISEMENT

Am postat o filmare cu niște cai omorâți în bătaie, iar mesajele au fost foarte negative. Nu li se părea nimic anormal. Mă șochează acest lucru. În România, violența domestică este și asupra femeilor, a copiilor, nu doar a animalelor. Ar trebui legi mult mai aspre, să nu mai îndrăznească oricine să bată un câine sau să îl abandoneze.

Eu mereu mă voi implica în aceste cauze. Acesta este și motivul pentru care le răspund acestor comentarii negative. Mămicile mereu mă acuză că nu ajut copii, sau bătrâni. Sistemul este putred în România”, a declarat Ionela Guzic pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionela Guzic, victima bullying-ului online: “Oamenii mă fac grasă”

Pe lângă faptul că este blamată pentru implicarea sa în ajutorul animalelor, Ionela Guzic a devenit și victima bullying-ului. Artista recunoaște faptul că este jignită de multe ori, pe nedrept.

“Oamenii îmi adresează injurii 24 din 24 și chiar mă amenință. Îmi trimit mesaje în privat cu animale chinuite, se răzbună pe mine. Primesc mesaje de la mămici, de la femei care nu au o viață foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți oameni m-au făcut grasă. Eu le-am răspuns cu un video în care le arăt corpul meu, să vadă cum arăt, să vadă că nu au dreptate. Eu nu las doar mesajele în care oamenii îmi spun că sunt frumoasă. Le arăt un video și dacă lor li se pare că sunt grasă, e opinia lor.

Eu nu le răspund urât. Nu mă afectează deloc, de aceea le și răspund. Singurul lucru care mă afectează este atunci când primesc mesaje de amenințare în care oamenii spun că bat animalele. Asta îmi strică ziua și realizez că poate nu am șanse să schimb ceva în România”, a mai spus Ionela Guzic pentru FANATIK.

Vedeta s-a confruntat cu reacții violente din partea oamenilor “Mi-au spart parbrizul”

Ionela Guzic povestește că a fost victima unor reacții violente din partea oamenilor. A încercat să le ia apărarea animalelor și s-a ales cu parbrizul spart. Deși mesajele pe care le primește Ionela sunt de multe ori negative, ea nu le răspunde cu aceeași monedă.

“La țară trebuie să știi cum îi spui unui om să nu mai bată calul. Dacă îi spui că chemi poliția, ia piatra și îți dă direct în cap. Am avut astfel de situații în care mi-au spart parbrizul pentru că i-am rugat să nu mai lovească un cal. Mă îngrijorează faptul că mie îmi scriu foarte multe mămici.

Îmi spun că decât să ajut un animal mai bine ajut un copil. Avem tendința să venerăm părinții dar nu e așa. Eu venerez părinții care se ocupă de educația unui copil, nu îl fac pentru alocație și băutură. Eu nu ascund și nu șterg mesajele. În momentul în care îi răspunzi urât unui om, are tendința să îți mai spună. Dar atunci când răspunzi frumos, nu mai au ce să spună.

Am crescut într-o comunitate în care conflictualitatea era la ordinea zilei. Mi-am dat seama că acest lucru nu duce la nimic bun. Eu mereu voi fi empatică și veselă. Nu am avut niciodată ură sau poftă să mă cert cu cineva. Eu nu vreau să fiu ca toți acești oameni. Ei își ocupă timpul comentând unii oameni pe care nu îi cunosc.

Eu urmăresc câteva persoane cu care rezonez, în rest nu mă interesează viața nimănui. Nu îmi voi pierde vreodată un minut din viață cu cineva cu care nu rezonez. Nu am ce să fac, suntem pe locul 2 la analfebetism, după bulgari. Nu am pretenții, sunt prudentă la comportamentul oamenilor”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT