Life

Care este animalul de companie ideal, în funcție de zodia ta

Ce animăluț de companie ți se potrivește cel mai bine, în funcție de zodie. Vărsătorilor li se recomandă animale exotice
30.04.2023 | 22:06
Care este animalul de companie ideal in functie de zodia ta
Animale de companie în funcție de zodie. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Alegerea unui animal de companie ține de cele mai multe ori de preferințe sau nevoi. Știai că poți să ții cont și de zodie atunci când îți alegi prietenul necuvântător? FANATIK îți spune care este animalul potrivit pentru fiecare zodie dar și care sunt animăluțele care aduc succes, indiferent de semnul zodiacal.

Un acvariu cu pești îți poate aduce noroc

“Acvariul cu pești este unul dintre cele mai puternice remedii. Sunt anumiți pești, spre exemplu arowana, care este un crap, iar el stă singur. Este un element de prosperitate foarte puternic. Un arowana poate să coste până la 300.000 de dolari. Este un pește special pentru bussines-uri. Alt simbol al prosperității ar fi cei 8 pești koi și unul negru. Dar doar în această variantă, de 8 plus 1”, a declarat astrologul Marian Golea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Animalul de companie pentru zodia Berbec

Berbecul este dornic de aventură și energic, așadar cel mai potrivit pentru el ar fi un câine. Un animal care te va ajuta să îți consumi energia, dar și să pornești în aventuri de neuitat. Un labrador poate fi alegerea cea mai bună.

Animalul potrivit pentru nativii Taur

Taurii preferă comoditatea și relaxarea. Ce animăluț ar fi mai potrivit pentru ei dacă nu o pisică blândă alături de care să lenevească? E de preferat să aleagă totuși o rasă nu foarte activă. British Shorthair sau prețioasele persane pot fi o variantă ideală.

ADVERTISEMENT

Ce animăluț li se potrivește Gemenilor

Nativii Gemeni sunt firi complexe, pentru care contează mult comunicarea. Tocmai de aceea li s-ar potrivi un prieten necuvântător vorbăreț. Un papagal simpatic, care să îl amuze și pe care să îl învețe tot felul de expresii poate fi alegerea perfectă.

Racii au nevoie de un animal de companie devotat

Cei născuți sub semnul Racului au o empatie deosebită. Sunt firi emotive, dar cărora le place să știe că persoanele din jurul lor sunt în siguranță. Cel mai potrivit tovarăș blănos este un Golden Retriever, care este la fel de loial ca și racii.

ADVERTISEMENT

Animalul perfect pentru nativii din zodia Leu

Leii sunt reprezentați de opulență și lux. Sunt simandicoși și pretențioși. Unde mai pui că semnul lor zodiacal este o felină. V-ați dat seama probabil că au nevoie de o pisică sofisticată în viața lor. O rasă impunătoare precum Maine Coon sau Norvegiana de pădure, cu blană maiestuoasă le-ar putea fi pe plac.

Fecioara și animalul potrivit pentru acești nativi

Perfecționiști și meticuloși din fire, nativii din Fecioară sunt firi miloase. Așadar nu este exclus să salveze un animăluț de pe stradă. Cu toate acestea, li s-ar potrivi și păsările exotice, deoarece Fecioarele sunt iubitoare de frumos. De asemenea, un iepuraș cu blana mătăsoasă le-ar putea fi pe plac.

ADVERTISEMENT

Balanțele preferă animalele liniștite

Nativii din zodia Balanță au nevoie de liniște și armonie în casă. Animalul pefect pentru ei ar fi un pește viu colorat, pe care să îl privească cum înoată grațios. De asemenea, un câine de talie mică, care să nu fie prea gălăgios poate fi o opțiune bună.

Animalul de companie potrivit pentru Scorpioni

Atunci când ne gândim la Scorpioni, mintea ne fuge la pasiune, temperament coleric și mister. De aceea au nevoie de un animal de companie care să îi reprezinte perfect. O alegere bună ar fi chiar animalul care le reprezintă zodia, scorpionul, în cazul în care preferă alegerile mai nonconformiste. De asemenea, pentru a-i tempera, un animăluț liniștit precum chincilla sau un porcușor de guineea ar putea să le fie pe plac.

Ce animal de companie li se potrivește Săgetătorilor

Nativii din zodia Săgetător sunt firi pline de viață. Foarte energici și cu un simț al umorului bine dezvoltat, Săgetătorii au nevoie în preajma lor de un prieten blănos pe măsură. Cel mai potrivit pentru ei ar fi un câine la fel de energic ca și ei. Așadar, un labdrador sau poate chiar un husky sau Shis Tzu le-ar putea înveseli ziua. O altă variantă, dacă dispun de spațiul necesar ar fi chiar un cal.

Capricornii și animalul de companie potrivit

Disciplină și muncă multă. Acestea sunt doar două dintre lucrurile care definesc Capricornii. Așadar, din cauza programului încărcat pe care îl au, nativii din această zodie au nevoue de animale independente, care nu necesită atenția lor în orice moment. O broască țestoasă sau un hamster pot fi variante ideale. De asemenea, pot alege și o pisică, dar să nu fie prea agitată și gălăgioasă.

Animalul perfect pentru nativii din zodia Vărsător

De multe ori priviți ca fiind excentrici și nonconformiști, Vărsătorii pot alege animale mai deosebite. Un cameleon, spre exemplu, care să se potrivească cu firea lor schimbătoare sau orice fel de reptilă exotică. O altă variantă potrivită pentru ei ar fi pisicile Sphynx, care sunt diferite. Iar Vărsătorilor știm că le place tot ceea ce iese din tipare.

Ce animal de companie este potrivit pentru zodia Pești

Peștii sunt sensibili, romantici și de regulă sunt mari iubitori de necuvântătoare. Deoarece este și animalul zodiei, nativii ar putea să își aleagă un acvariu cu pești de diverse forme și culori. O altă variantă bună pentru ei ar fi un cățel de talie mică, pe care să îl răsfețe zilnic. Un bichon sau chiuaua le-ar putea oferi doza zilnică de serotonină.

ADVERTISEMENT