Life

Artista din România care are nevoie urgentă de ajutor. A fost și la Vocea României: „Mi-a recidivat tumora, acum mă las în voia Domnului”

O îndrăgită cântăreață, fostă participantă la Vocea României, are nevoie urgentă de ajutor, după ce medicii i-au descoperit o tumoare.
04.02.2024 | 15:53
Artista din Romania care are nevoie urgenta de ajutor A fost si la Vocea Romaniei Mia recidivat tumora acum ma las in voia Domnului
Artista a suferit și o operație riscantă pe creier. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momente cumplite pentru o cântăreață din România. Tânăra, care a fost participantă la Vocea României, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Din 2016, poartă o luptă grea cu cancerul, iar acum trebuie să treacă printr-o nouă operație.

Tânăra cântăreață care are nevoie de ajutor după ce i-a recidivat o tumoră

Este vorba despre Ana Mardare, cunoscută mai mult în industria muzicală după participarea, în 2022, la Vocea României, unde a și întors scaunele antrenorilor. Artista are o poveste de viață cutremurătoare, dar în pofida greutăților se luptă să trăiască.

ADVERTISEMENT

După ce în urmă cu opt ani a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, apoi i s-a depistat un cancer la sân cu minime șanse de supraviețuire, Ana Mardare a mai primit o veste cruntă în toamna anului 2023.

Anul trecut, Ana Mardare a aflat că tumora din zona pelviană a recidivat, iar acum trebuie să fie supusă unei alte intervenții chirurgicale. Costul operației este estimat la 10.000 de euro, bani pe care ea nu și-i permite în prezent.

ADVERTISEMENT

”Anul trecut, în 2023, tot în luna septembrie, mi-a recidivat tumora din zona pelvisului. Atunci am început să șchiopătez din nou, durerea se lăsase pe picior, îmi amorțise jumătate din talpa piciorului. Puterea?! Cred și sunt convinsă că puterea îmi este dată de Dumnezeu.

El îmi este sprijin tot timpul și la bine, și la greu. Spune, la un moment dat, în rugăciune: „facă-se voia Ta, Doamne!”. Așa și eu, mă las în voia Domnului, să facă ce consideră El ca e mai bine pentru mine. Defectul meu este ca sunt mult prea exigentă cu mine.”, a declarat Ana Mardare pentru unica.ro

ADVERTISEMENT

Concert caritabil pentru artistă

Până acum, mai mulți colegi de breaslă s-au arătat solidari cu Ana Mardare. Pe data de 8 februarie, la sala Luceafărul, diferite nume din industria muzicală vor cânta pentru a o sprijini pe interpretă, printre care: Direcția 5, Carmen Trandafir, Ozana Barabancea, Kamara sau Gheorghe Turda.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa atât de la casa de bilete a sălii Luceafărul, cât și online, de pe bilet.ro, ticketstore.ro și salaluceafărul.ro De asemenea, donații se pot face în contul RO52 RNCB 0707 0936 3877 0001, pe numele Mardare Ioana Tinca.

ADVERTISEMENT

Cancerul este una dintre cel mai des întâlnite afecțiuni în România. În ultimii ani, cifrele persoanelor cu această boală sunt în continuă creștere, iar pentru unii este mai târziu să se mai intervină. Peste 20.000 de români mor anual de cancer.

ADVERTISEMENT