Life

Artistul Dorin Ieșeanu a murit, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Apel disperat făcut de Cătălin Josan

25.03.2021 | 11:15
Artistul Dorin Ieseanu a murit dupa ce a fost diagnosticat cu Covid19 Apel disperat facut de Catalin Josan
Cătălin Josan,apel la umanitate după moartea lui Dorin Ieșeanu. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Basistul, vocalistul și compozitor Dorin Ieșeanu a încetat din viață, ieri, la 33 de ani, din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.  Artistul era internat la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime din Chișinău și avea o formă gravă a bolii, conform primelor informații.

Dorin Ieșeanu a murit, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar informația a fost confirmată de Galina Alcaz, purtătoarea de cuvânt a unității medicale unde acesta se afla internat. Până la această oră nu se știe exact dacă artistul mai avea și alte afecțiuni medicale. Dorin Ieșeanu era căsătorit cu cântăreața de muzică populară Luciana Spînu, împreună cu care avea un băiețel, iar pe 14 februarie a urcat pentru ultima dată pe scenă.

ADVERTISEMENT

“De ce ne-ai lăsat! Cum trăim noi mai departe fără tine? Stelian te asteapta să-ți sară în brațe. De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine. Cum să mă ridic?????”, este mesajul plin de durere transmis de soția lui Dorin Ieșeanu, pe o rețea de socializare.

Etichete

Apel făcut de colegii de scenă, după moartea lui Dorin Ieșeanu

Dorin Ieșeanu
Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani. Sursă foto: Facebook

Cântărețul Cătălin Josan deplânge dispariția lui Dorin Ieșeanu și face apel la cei cu suflet mare să ajute familia în astfel de momente dureroase. Artistul dezvăluie că soția lui Dorin Ieșeanu are nevoie de sprijin financiar, după moartea artistului.

ADVERTISEMENT

“A murit colegul nostru Dorin Ieșeanu 🙁 Un băiat cumsecade, sănătos și talentat, tată de băiat, soț, fiu, om de excepție… A plecat ieri, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Avea doar 33 de ani… Nimic nu îl poate înlocui, însă puțina alinare pe care i-o putem oferi familiei lui Dorin, după un an cumplit, este suportul financiar urgent”, a scris Cătălin Josan pe Facebook.

Cătălin Josan, în doliu
Cătălin Josan, în doliu, după moartea lui Dorin Ieșeanu. Sursă foto: Facebook

Moartea fulgerătoare a lui Dorin Ieșeanu l-a șocat și pe cântărețul Costi Burlacu. Pe 14 februarie, artistul a urcat pe scenă ultima dată și nimic nu prevestea tragedia care s-a petrecut ieri, 24 martie.

ADVERTISEMENT

“Dimineața de azi a început cu un apel de la Dn doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un munte…

La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieseanu- un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit…

La concertul nostru din 14 februarie “Iubirea va salva lumea”, am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume… Drum lin spre stele suflet minunat! Sincere condoleanțe familiei! Luciana Spînu, fii puternică draga noastră! Vom fi alături de voi!”, este și mesajul transmis de cântărețul Costi Burlacu.

ADVERTISEMENT

Dorin Ieșeanu va fi înmormântat mâine, 26 martie

Artistul Dorin Ieșeanu va fi condus pe ultimul drum, mâine, de către familie și apropiați.

“Prieteni, vă multumesc foarte mult pentru toată sustinerea, scuzati-mă dar nu pot citi mesajele dvs., e prea mare durerea din sufletul meu. Vă mulțumim pentru fiecare bănuț, pentru fiecare cuvînt. Domnul să vă aibă în pază.
Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la scumpul meu soț, tatic, Dorin Ieseanu, astăzi după ora 16, vă puteti apropia în satul lui de baștină, satul Roșu- Cahul, la priveghere. Mâine, 26 martie, va avea loc înmormântarea la 12. Nu pot nici acum să cred că trebuie să fac asemena postare. Trăiesc un coșmar.”, a scris Luciana Spînu, soția lui Dorin Ieșeanu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT