Sport

Aryna Sabalenka, acces de furie după eliminarea de la Miami. A făcut praf racheta. Video

Aryna Sabalenka a avut parte de o săptămână de coșmar. După decesul fostului iubit, jucătoarea din Belarus a fost eliminată în turul 3 al turneului de la Miami.
24.03.2024 | 14:32
Aryna Sabalenka acces de furie dupa eliminarea de la Miami A facut praf racheta Video
Săptămâna de coșmar pentru Aryna Sabalenka! După decesul fostului iubit, jucătoarea din Belarus a fost eliminată în turul 3 de la Miami. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA, are partea de cea mai grea săptămână din carieră. După decesul fostului iubit, Konstantin Koltsov, jucătoarea din Belarus a fost eliminată în turul 3 la Miami.

Sabalenka nu a mai suportat și a dat cu racheta de pământ

Aryna Sabalenka a trebuit să se recunoască învinsă de Anhelina Kalinina. Jucătoarea din Ucraina nu i-a lăsat nicio șansă numărului doi WTA, administrându-i un 6-1 usturător în setul decisiv

ADVERTISEMENT

Sabalenka nu a mai rezistat, iar în setul 3 a dat cu racheta de pământ. De când a câștigat Australian Open în luna ianuarie, jucătoarea din Belarus nu se regăsește.

Aceasta nu a mai reușit să ajungă nici măcar în sferturi la turneele la care a participat. La Dubai a pierdut în turul 2 cu Donna Vekic, la Indian Wells a pierdut în optimi cu Emma Navarro, iar la Miami a fost eliminată de Kalinina.

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos video cu momentul în care Sabalenka a dat cu racheta de pământ

Nicio surpriză în ziua de sâmbătă la Miami

Eliminarea Arynei Sabalenka, a fost singura surpriză a zilei de sâmbătă la turneul din Miami. Favoritul numărul 1, Carlos Alcaraz, nu a cedat decât 3 game-uri în confruntarea cu ibericul Roberto Carballes Baena, având nevoie de doar 81 de minute pentru a-și adjudeca victoria, scor 6-2, 6-1.

Jannik Sinner, cap de serie numărul 2, a reușit să treacă și el de Andrea Vavassori, tot în două seturi, scor 6-3, 6-4. Italianul va juca în turul următor cu Tallon Griekspoor.

ADVERTISEMENT

Pe tabloul feminin, Elena Rybakina a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece mai departe în turneu. Ea a avut de tras serios cu Taylor Townsend. În final, favorita 4 a reușit să se impună cu scorul 6-3, 6-7(3), 6-4.

Iga Swiantek, numărul 1 WTA, a cedat decât două game-uri în confruntarea cu Camila Giorgi, jucătoarea din Polonia reușind să câștige în mai puțin de o oră, scor 6-1, 6-1.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a avut și ea parte de o victorie senzațională în fața lui Sloane Stephens. După ce meciul a fost întins pe durata a doua zile, jucătoarea din România a cedat decât 3 game-uri, scor 6-2, 6-1. Pentru Sorana urmează meciul cu Daria Kasatkina, meci care va putea fi urmărit în format live video online pe FANATIK.RO

 

ADVERTISEMENT