Sport

Ipoteză șocantă: iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis! Update

Dramă pentru Aryna Sabalenka: iubitul ei, Konstantin Koltsov, a încetat din viață la doar 42 de ani. Prima ipoteză arată că ar fi vorba de o sinucidere.
19.03.2024 | 18:00
Ipoteza socanta iubitul Arynei Sabalenka sar fi sinucis Update
Aryna Sabalenka, tragedie uriașă: iubitul ei a murit la 42 de ani! Sportiva ar putea renunța la turneul de la Miami, unde ar fi putut da peste Simona Halep. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-03-2024
16:05

Iubitul Arynbei Sabalenka s-a sinucis

Deși inițial s-a vorbit despre faptul că un cheag de sânge ar fi cauza morții lui Konstantin Koltsov, se pare totuși că iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis.

”Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, la aproximativ ora 12:39 a.m., Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost chemate la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit de la un balcon.

Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu au fost găsite circumstanțe suspecte”, a transmis un reprezentant al departamentului de omucideri al Poliției din Miami, conform CNN.

19-03-2024
13:13

Primele informații despre motivul morții lui Konstantin Koltsov

Au apărut primele informații despre motivul morții lui Konstantin Koltsov. Potrivit celor de la Daily Mail, Mundo Deportivo, fostul jucător de hochei ar fi murit din cauza unui cheag de sânge care a ajuns la unul din organele vitale. 

Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei și iubitul Arynei Sabalenka, a murit pe data de 18 Martie la Miami, cauzele decesului fiind încă necunoscute.

Aryna Sabalenka, tragedie uriașă: iubitul ei a murit la 42 de ani!

„Vă informăm cu profundă tristețe că antrenorul echipei Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat”, a transmis clubul rus, Salavat Yulaev.

ADVERTISEMENT

„A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstanti Koltsov a intrat pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Odihnească-se în pace”, a mai adăugat clubul.

Cine a fost Konstantin Koltsov

Konstantiv Koltsov a fost un jucător de hochei redutabil, acesta având rezultate bune de-a lungul carierei. El a evoluat în poziția de atacant și a avut onoarea să își reprezinte țara la jocurile olimpice în anii 2002 și 2010.

ADVERTISEMENT

Koltsov a reușit să câștige în 2008 titlu de campion al Rusiei cu formația la care era în prezent antrenor secund, Salvat Yulaev.

Simona Halep avea șansa să joace cu Aryna Sabalenka la Miami

Aryna Sabalanka se află acum la Miami, acolo unde se pregătea să ia startul în turneul local, Miami Open. Jucătoarea din Belarus ar putea să o întâlnească pe Simona Halep în turul 2 daca sportiva din România reușește să treacă de Paula Badosa.

ADVERTISEMENT

Acest lucru pare acum greu imaginat. Cel mai probabil, Aryna Sabalenka se va retrage de la turneul de la Miami pentru a fi alături de familia iubitului ei. Pentru sportiva din Belarus, cel mai probabil, va urma o pauză de câteva săptămâni, pauză în care va încerca să se regrupeze.

Când va juca Simona Halep la Miami

Simona Halep va debuta marți la turneul de la Miami. Ea o va întâlni în primul tur pe Paula Badosa de la ora 22:00 a României. Jucătoarea din Constanța este văzută favorită de experți înaintea primului meci de la revenire: „Deși nu a putut juca în circuit în ultimele 18 luni, Halep s-a antrenat continuu.

ADVERTISEMENT

Totuși, nimic nu se compară cu un meci oficial, iar nivelul de joc al româncei va fi acum testat. Având în vedere problemele recente ale lui Badosa cu accidentările, Halep nu putea cere o tragere la sorți mai bună decât aceasta.

Românca are și avantajul de a fi câștigat ambele precedente dueluri contra jucătoarei din Spania. Au fost victorii destul de lejere, în două seturi, cu doar șapte game-uri pierdute de româncă în cele patru seturi”  au scris jurnaliștii americani.

 

 

ADVERTISEMENT