Sport

AS Roma – Betis Sevilla 1-2, în etapa a 3-a din grupele Europa League. Mircea Lucescu, o nouă înfrângere dramatică

Vezi în format LIVE stream meciul AS Roma - Betis Sevilla, dar și restul partidelor jucate joi, 6 octombrie, în etapa a 3-a din grupele Europa League
07.10.2022 | 00:22
AS Roma  Betis Sevilla 12 in etapa a 3a din grupele Europa League Mircea Lucescu o noua infrangere dramatica
Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a ajuns la trei înfrângeri din tot atâtea partide în Europa League, după eșecul suferit pe terenul lui Rennes, scor 1-2. Sursă foto: lequipe.fr
ADVERTISEMENT
06-10-2022
21:35

Dinamo Kiev, eșec pe final cu Rennes

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a ajuns la trei înfrângeri din tot atâtea partide în Europa League, după eșecul suferit pe terenul lui Rennes, scor 1-2.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Terrier (23) și Doue (89), în timp ce pentru trupa tehnicianului român a înscris Tsygankov (33).

Rezultate înregistrate în partidele disputate de la ora 22:00, în etapa a 3-a din faza grupelor Europa League.

Grupa A

  • Arsenal – Bodo Glimt 3-0

gae

Grupa B

  • Fenerbahce – AEK Larnaca 2-0
  • Rennes – Dinamo Kiev 2-1

gbe

Grupa C

  • AS Roma – Betis Sevilla 1-2

gce

Grupa D

  • Braga – Saint-Gillois 1-2

gde

Grupa F

  • Midtjylland – Feyenoord 2-2

gfe

Grupa G

  • Freiburg – Nantes 2-0
  • Olympiakos – Qarabag 0-3

gge

06-10-2022
19:15

Rezultatele partidelor de la ora 19:45

Echipa engleză Manchester United, cu atacantul portughez Cristiano Ronaldo integralist, a învins, în deplasare, cu scorul de 3-2, formația cipriotă Omonia Nicosia.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rashford (53, 84) și Martial (63), în timp ce pentru gazde au înscris Ansarifard (34) și Panagiotou (85).

Rezultate înregistrate în partidele disputate de la ora 19:45, în etapa a 3-a din faza grupelor Europa League.

Grupa A

  • FC Zurich – PSV Eindhoven 1-5

gae

Grupa C

  • HJK Helsinki – Ludogoreț 1-1

gce

Grupa D

  • Malmo FF – Union Berlin 0-1

gde

Grupa E

  • Sheriff Tiraspol – Real Sociedad 0-2
  • Omonia Nicosia – Manchester United 2-3

gee

Grupa F

  • Sturm Graz – Lazio 0-0
  • – fundașul Ștefan Radu a fost rezervă la oaspeți

gfe

Grupa H

  • Steaua Roșie Belgrad – Ferencvaros 4-1
  • AS Monaco – Trabzonspor 3-1

ghe

Joi, 6 octombrie, au loc meciurile din etapa 3 în grupele Europa League, iar partida vedetă este AS Roma – Betis Sevilla, marile favorite la calificare din Grupa C. Nici unul dintre jocurile din etapa a 3-a din grupele Europa League nu va putea fi urmărit pe micile ecrane, deși inițial PRO Arena intenționa să transmită unul dintre meciurile de la ora 19:45, de la ora 22:00 urmând a difuza Slavia Praga – CFR Cluj în Conference League. Dar faptul că PRO TV a renunțat să mai transmită de la ora 19:45 Silkeborg – FCSB a determinat ca ambele partide cu români să intre pe PRO Arena.

AS Roma – Betis Sevilla, meciul serii în etapa a 3-a din grupele Europa League. Programul partidelor de azi, 6 octombrie 2022

Meciul AS Roma – Betis Sevilla, duelul candidatelor la primele două locuri din Grupa C a Europa League, întrunește cele mai multe atribute pentru a fi desemnat meciul etapei. Dar sunt o sumedenie de alte partide care merită atenție.

ADVERTISEMENT

În această categorie intră jocurile Malmo – Union Berlin, Omonia Nicosia – Manchester United, AS Monaco – Trabzonspor, Arsenal – Bodo/Glimt, Freiburg –  Nantes, Rennes – Dinamo Kiev, Sturm Graz – Lazio sau Midtjylland – Feyenoord. Ca și în grupele Champions League și aici sunt posibile surprize, așa cum s-au petrecut și în rundele precedente.

ora 19:45

HJK Helsinki – Ludogoreț

Malmo – Union Berlin

AS Monaco – Trabzonspor

Omonia Nicosia – Manchester United

Sheriff Tiraspol – Real Sociedad

Steaua Roșie Belgrad – Ferencvaros

Sturm Graz – Lazio

FC Zurich – PSV Eindhoven

ora 22:00

Arsenal – Bodo/Glimt

AS Roma – Betis Sevilla

Braga – Royal Union SG

Fenerbahce – AEK Larnaca

Freiburg – FC Nantes

Midtjylland – Feyenoord

Olympiakos – Qarabag

Rennes – Dinamo Kiev

Nici un meci televizat în direct din etapa a 3-a din grupele Europa League

Nici o partidă din etapa a 3-a din grupele Europa League nu va fi difuzată în direct pe vreun post din România, după ce din primele două runde PRO Arena, postul care împreună cu PRO TV au drepturi exclusive pentru această competiție și pentru Conference League, a fost transmisă în direct câte o partidă.

ADVERTISEMENT

Toate informațiile și posibilitatea de a urmări toate meciurile din această etapă a 3-a din grupele Europa League le aveți într-un singur mod, intrând pe site-ul FANATIK, unde veți putea viziona în format LIVE VIDEO meciul vedetă AS Roma – Betis Sevilla, precum și celelate confruntări.

Toate informațiile despre AS Roma – Betis Sevilla, meciul serii din etapa a 3-a din grupele Europa League

AS Roma are trei puncte după primele două meciuri. Câștigătoarea primei ediții a Conference League a învins acasă fără probleme un HJK Helsinki concentrat pe finalul de campionat intern, unde luptă cu KUPS Kuopio la titlu, dar a pierdut în Bulgaria, în fața lui Ludogoreț.

ADVERTISEMENT

Betis Sevilla are punctaj maxim, rezultat din victoria lejeră la Helsinki și neașteptat de dificilul meci pe teren propriu cu Ludogoreț, pe care a dovedit-o până la urmă cu scorul de 3-2. Oamenii lui Jose Mourinho vin după un excelent 2-1 la Milano cu Inter. Betis a pierdut în La Liga acasă la Celta Vigo. Sunt ceva absențe în ambele loturi, dar nu nume importante.

Tot ce trebuie să ştii despre Rennes – Dinamo Kiev, Omonia Nicosia – Manchester United şi Arsenal – Bodo/Glimt, partide din etapa 3 a grupelor Europa League

Sunt în total 16 partide, toate jucate în aceeași zi, în etapa a 3-a din grupele Europa League. În afara meciului serii, care este AS Roma – Betis Sevilla mai sunt foarte multe jocuri interesante. Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, care și-a revenit în campionat, are 0 puncte după primele două partide și o așteaptă o deplasare teribilă la Rennes, care ocupă locul 2, cu 4 puncte în grupa B.

ADVERTISEMENT

După umilința din derby-ul orașului Manchester, United va căuta să se refacă în Europa, unde va juca în Cipru, la Nicosia, împotriva Omoniei, meci în care sunt mari șanse să intre de la început portughezul Cristiano Ronaldo, ținut pe margine la derby. Arsenal – Bodo/Glimt, partida a două echipe în formă și cu mare apetit ofensiv, promite goluri multe pe Emirates Stadium.

ADVERTISEMENT