Sport

Jose Mourinho, star și sursă de inspirație într-un videoclip muzical. Cum a apărut în piesa unui rapper celebru. Video

Antrenorul lui AS Roma, Jose Mourinho, a apărut în ultimul videoclip al rapper-ului londonez Stormzy, alături de alte staruri ale sportului mondial, precum Usain Bolt și Ian Wright
25.09.2022 | 10:29
Jose Mourinho star si sursa de inspiratie intrun videoclip muzical Cum a aparut in piesa unui rapper celebru Video
Un antrenor special, Jose Mourinho, se face remarcat tot mai des și în social-media. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho iese tot mai mult în evidență și în afara activității sale de antrenor. După ce în vară și-a făcut un tatuaj ce marca performanța de a intra în istorie drept primul om care cucerește trofeele Champions League, Europa League și Conference League, portughezul în vârstă de 59 de ani a apărut în videoclipul unui star al muzicii rap din Marea Britanie, Stormzy.

Mourinho apare în videoclip alături de Usain Bolt

Acesta și-a lansat joi noua piesă “Mel Made Me Do It” pe YouTube, iar Mourinho se regăsește și în versurile melodiei. La un moment dat, Stormzy spune: “Prefer să nu vorbesc ca și cum aș fi Jose.”

ADVERTISEMENT

Totul pleacă de la una dintre faimoasele declarații ale antrenorului Romei: “Prefer mai degrabă să nu vorbesc. Dacă vorbesc voi intra într-o mare belea.”

Jose Mourinho este unul dintre invitații speciali care apar în videoclipul lui Stormzy, alături de jamaicanul Usain Bolt, multiplu campion olimpic și deținătorul recordurilor mondiale în probele de viteză din atletism, și de Ian Wright, fostul mare atacant al lui Arsenal.

ADVERTISEMENT

Mourinho: “Ne-am distrat la filmări”

Portughezul a fost dintotdeauna un personaj aparte în peisajul fotbalului, dar din momentul în care și-a deschis un cont pe Instagram a devenit și un star în social-media.

Imediat după lansarea videoclipului pe YouTube, Mourinho a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Stormzy însoțită de următorul text: “A fost foarte distractiv să filmez acest cameo pentru noul videoclip muzical al lui Stormzy.”

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a avut un început bun de sezon cu AS Roma în Serie A, dar în ultimele trei etape, a suferit două înfrângeri: 0-4 cu Udinese în deplasare și 0-1 cu Atalanta pe teren propriu.

Inter, următoarea provocare pentru Mourinho

În acest moment, gruparea capitolină ocupă locul 6 în Serie A, cu 13 puncte, la patru puncte în urma liderului Napoli. În același timp, în grupele Europa League, echipa lui Jose Mourinho a pierdut în deplasare cu Ludogoreț, scor 1-2, și a învins-0 pe HJK Helsinki cu 3-0 pe Olimpico.

ADVERTISEMENT

În runda următoare din campionatul Italiei, AS Roma o va înfrunta pe fosta echipă a portughezului, Inter, pe Giuseppe Meazza, sâmbătă, 1 octombrie.

ADVERTISEMENT