ADVERTISEMENT
Life

Așa arată fosta soție a lui Carla’s Dreams. Motivul despărțirii e un adevărat șoc

Autor: Madalina Moraru | 02.09.2020 | 16:15
Așa arată fosta soție a lui Carla's Dreams. Motivul despărțirii e un adevărat șoc
Solistul din trupa Carla's Dreams a divorțat de soția lui

Cântărețul din trupa Carla’s Dreams a fost însurat, dar se pare că ulterior a decis să pună capăt mariajului său. Încă din primele momente în care trupa originară din Republica Moldova a ajuns și-n topurile românești, mulți dintre fani și-au ridicat semne de întrebare despre identitatea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Totul bazat pe faptul că artistul nu și-a dezvăluit nici până acum chipul, în timpul aparițiilor publice. Iar în timpul concertelor sau a reprezentațiilor muzicale de la TV, bărbatul celebru a apărut de fiecare dată cu un machiaj realizat pe întreaga față. La fel s-a întâmplat în cazul tuturor celor cinci membri ai trupei.

În prezent s-a aflat că solistul Carla’s Dreams a traversat și momente mai puțin plăcute. Acesta și cea cu care a fost însurat au decis că mariajul lor a ajuns la final și au divorțat.

ADVERTISEMENT

Cum arată fosta soție a solistului Carla’s Dreams. E șocant de ce au ales să se despartă

Totuși, motivul pentru care și-au încheiat socotelile unul cu celălalt este considerat de-a dreptul incredibil. Cei din public au putut afla că artistul Carla’s Dreams a fost căsătorit timp de șapte ani cu o femeie pe nume Nelea Motricală.

Alături de identitatea fostei soții a mai ieșit la iveală că aceștia au împreună și o fetiță. Cei din trupa Carla’s Dreams își făceau adesea apariția fără să își dezvăluie adevăratul chip, în concertele susținute și înainte de pandemie.

ADVERTISEMENT

Vestea divorțului e considerată neașteptată de către fanii pe care îi ține la curent cu activitatea muzicală și prin intermediul contului de Instagram.

Pe numele său real Andrei Țărus, artistul originar din Chișinău a fost însurat cu tânăra care l-a făcut tătic de fetiță. Cântărețul și fosta lui parteneră, Nelea Motricală, au divorțat după ce mariajul celor doi pare că s-a stins.

ADVERTISEMENT
Așa arată fosta soție a lui Carla's Dreams. Motivul despărțirii e un adevărat șoc
Fosta soție a lui Carla’s Dreams se numește Nelea și i-a dăruit artistului o fetiță

Certurile lor au fost atât de intense, încât nu s-au putut înțelege nici asupra custodiei copilului lor.

Mai mult, în momentul în care trebuia să fie pronunțat divorțul, fiecare dintre ei și-a trimis avocatul în instanță. Neînțelegerile din postura de cuplu i-au făcut să renunțe la ideea de căsnicie, ei fiind împreună din 2010.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!