Life

Așa arată fosta soție a lui Carla’s Dreams. Motivul despărțirii e un adevărat șoc

02.09.2020 | 16:15
Asa arata fosta sotie a lui Carlas Dreams Motivul despartirii e un adevarat soc
Solistul din trupa Carla's Dreams a divorțat de soția lui
ADVERTISEMENT

Cântărețul din trupa Carla’s Dreams a fost însurat, dar se pare că ulterior a decis să pună capăt mariajului său. Încă din primele momente în care trupa originară din Republica Moldova a ajuns și-n topurile românești, mulți dintre fani și-au ridicat semne de întrebare despre identitatea bărbatului.

Totul bazat pe faptul că artistul nu și-a dezvăluit nici până acum chipul, în timpul aparițiilor publice. Iar în timpul concertelor sau a reprezentațiilor muzicale de la TV, bărbatul celebru a apărut de fiecare dată cu un machiaj realizat pe întreaga față. La fel s-a întâmplat în cazul tuturor celor cinci membri ai trupei.

ADVERTISEMENT

În prezent s-a aflat că solistul Carla’s Dreams a traversat și momente mai puțin plăcute. Acesta și cea cu care a fost însurat au decis că mariajul lor a ajuns la final și au divorțat.

Cum arată fosta soție a solistului Carla’s Dreams. E șocant de ce au ales să se despartă

Totuși, motivul pentru care și-au încheiat socotelile unul cu celălalt este considerat de-a dreptul incredibil. Cei din public au putut afla că artistul Carla’s Dreams a fost căsătorit timp de șapte ani cu o femeie pe nume Nelea Motricală.

ADVERTISEMENT

Alături de identitatea fostei soții a mai ieșit la iveală că aceștia au împreună și o fetiță. Cei din trupa Carla’s Dreams își făceau adesea apariția fără să își dezvăluie adevăratul chip, în concertele susținute și înainte de pandemie.

Vestea divorțului e considerată neașteptată de către fanii pe care îi ține la curent cu activitatea muzicală și prin intermediul contului de Instagram.

ADVERTISEMENT

Pe numele său real Andrei Țărus, artistul originar din Chișinău a fost însurat cu tânăra care l-a făcut tătic de fetiță. Cântărețul și fosta lui parteneră, Nelea Motricală, au divorțat după ce mariajul celor doi pare că s-a stins.

Așa arată fosta soție a lui Carla's Dreams. Motivul despărțirii e un adevărat șoc
Fosta soție a lui Carla’s Dreams se numește Nelea și i-a dăruit artistului o fetiță

Certurile lor au fost atât de intense, încât nu s-au putut înțelege nici asupra custodiei copilului lor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în momentul în care trebuia să fie pronunțat divorțul, fiecare dintre ei și-a trimis avocatul în instanță. Neînțelegerile din postura de cuplu i-au făcut să renunțe la ideea de căsnicie, ei fiind împreună din 2010.

ADVERTISEMENT