Life

Așa arată revenirea Simonei Gherghe la TV. Vedeta Antena 1 și-a lăsat colega din show-ul “Mireasa” în lacrimi

31.08.2020 | 09:59
Asa arata revenireaSimonei Gherghe la TV Vedeta Antena 1 sia lasat colega din showul Mireasa in lacrimi
ADVERTISEMENT

Revenirea Simonei Gherghe la TV, pe postul Antena 1, unde va prezenta emisiunea “Mireasa” pare să se fi produs în lacrimi. Deși inițial au existat clipe de mare bucurie pentru vedeta postului, în special odată cu marele anunț al întoarcerii sale.

În realitate, însă, modificările realizate la nivelul postului au avut și un ton mai puțin optimist. Asta deoarece vedeta proaspăt revenită pentru a fi la cârma emisiunii Mireasa a “detronat-o” pe o altă prezentatoare și s-a lăsat cu lacrimi.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și-a bucurat foarte tare fanii când s-a aflat că va putea fi urmărită în viitorul nu foarte îndepărtat la Antena 1. Mai exact, cea pe care a înlocuit-o este o altă blondină cunoscută, și anume Diana Dumitrescu.

Revenirea Simonei Gherghe la TV: și-a lăsat înlocuitoarea din show-ul “Mireasa” în lacrimi

Simona Gherghe a petrecut ultimele luni în compania familiei ei, odată cu venirea pe lume a mezinului familiei lor, băiețelul său, Vlad. Acum, însă, vedeta de televiziune se simte mai pregătită ca oricând pentru provocarea pe care o are în fața ei și la nivelul formatului de emisiune.

ADVERTISEMENT

Totodată, când s-a aflat că va reveni la TV, pentru fani și reprezentanții postului, dar și pentru vedertă au existat toate motivele de bucurie.

Mai puțin și pentru Diana Dumitrescu, deoarece blondina a fost înlocuită în cadrul postului Antena 1 și înlăturată din show-ul Mireasa.

ADVERTISEMENT
Așa arată revenirea Simonei Gherghe la TV. Vedeta Antena 1 și-a lăsat colega din show-ul _Mireasa_ în lacrimi
Simona Gherghe o va înlocui pe Diana Dumitrescu în rolul de prezentatoare pentru emisiunea Mireasa

De aceea, luna septembrie va fi una plină de surprize și în grila de la Antena 1. Diana Dumitrescu ar fi fost înlocuită și în urma unor gafe pe care le-a făcut.

Decizia ca blondina să fie concediată a venit din partea reprezentanților postului TV. Când a aflat că va fi pusă pe liber, Diana Dumitrescu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă în hohote.

ADVERTISEMENT

“Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise,”, a transmis un apropiat al vedetelor, potrivit celor de la Wowbiz.

ADVERTISEMENT