Life

Asemănarea incredibilă dintre Ela, actuala iubită a lui Slav, și Bianca Drăgușanu. Prezentatorul s-a cuplat cu sosia fostei soții – FOTO

25.06.2020 | 15:16
Asemanarea incredibila dintre Ela actuala iubita a lui Slav si Bianca Dragusanu Prezentatorul sa cuplat cu sosia fostei sotii  FOTO
ADVERTISEMENT

Victor Slav trăiește de câteva luni o relație de amor cu o tânără pe nume Ela, care seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu.

Înaltă, slabă, blondă și cu buze mari, actuala parteneră de viață a prezentatorului TV este practic o sosie a fostei soții.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu este curioasă de viața publică, motiv pentru care stă departe de showbiz, dar și de evenimentele la care participă celebrul ei iubit.

Victor Slav s-a cuplat cu sosia fostei soții

Atât de mult a plăcut-o Victor Slav pe Bianca Drăgușanu încât s-a îndrăgostit de o femeie care îi seamănă leit. Deși nu vrea să discute prea mult despre viața lui personală, prezentatorul TV a făcut câteva declarații despre iubita lui, care acum este parte din familie.

ADVERTISEMENT
Ela este la fel de frumoasă ca și Bianca Drăgușanu
Ela este la fel de frumoasă ca și Bianca Drăgușanu

Părinții lui Victor au cunoscut-o pe actuala iubită, pe care deja o îndrăgesc. Slav are perspective mari de viitor, căci își dorește să intre în câteva afaceri cu Ela, pe care o vede alături până la bătrânețe.

Ela seamănă foarte bine la fizionomia feței cu Bianca Drăgușanu
Ela seamănă foarte bine la fizionomia feței cu Bianca Drăgușanu

” Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei.

ADVERTISEMENT

Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență.”, a declarat Victor Slav.

Prezentatorul TV a cunoscut-o pe Ela la o terasă de pe malul Dâmboviței, unde avea job-ul de hostess. Ea are trăsături fine și pare că a trecut, de asemenea, pe la cabinetul medicului estetician. Lui Slav îi plac același tip de femei, tipologie de la care se abate foarte rar.

ADVERTISEMENT
Ela l-a cucerit pe Slav cu frumusețea ei
Ela l-a cucerit pe Slav cu frumusețea ei

A rămas în relații bune cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav și fosta prezentatoare TV au fost căsătoriți un 1 și cinci luni. Cei doi au divorțat după ce blonda l-a înșelat cu Adrian Cristea, fostul ei iubit alături de care a avut o relație de cinci ani. Din urma mariajului lui Slav cu Bianca a rezultat Sofia, o fetiță care îi seamănă leit prezentatorului TV.

” Referitor la alegerile pe care le faceți pentru ea, la educația ei… Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu.

Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea. ”, a declarat Victor Slav, pentru viva.ro

ADVERTISEMENT