Premier League

Ashley Cole, victima unui jaf ca în filme. Hoţii l-au legat şi i-au furat bunuri de valoare

01.04.2020 | 13:06
Ashley Cole victima unui jaf ca in filme Hotii lau legat si iau furat bunuri de valoare
ADVERTISEMENT

Abia acum s-a aflat prin ce momente şocante a trecut fostul internaţional englez Ashley Cole, 107 meciuri în naţionala Albionului, pe data de 21 ianuarie, în timp ce se afla acasă cu iubita sa, Sharon Canu.

Ashley Cole, victima unui jaf

Tabloidul The Sun este cel care a rupt tăcerea impusă de poliţie după comiterea unui jaf ca în filme în locuinţa celui care acum este analist TV şi antrenorul echipei de tineret la Chelsea.

ADVERTISEMENT

Indivizi mascaţi au pătruns prin uşa din spate în locuinţa lui Ashley Cole, dintr-un cartier select al Londrei, în timp ce fostul jucător şi prietena lui se aflau acasă.

Răufăcătorii l-au legat pe fostul fotbalist de un scaun

După unele relatări ar fi avut loc scene de groază, răufăcătorii imobilizându-l pe Cole într-un scaun de care l-au legat, pentru a putea scotoci în linişte după bunuri de valoare.

ADVERTISEMENT

Se pare că erau destul de bine informaţi asupra ceea ce ar putea găsi în locuinţa lui Ashley, pentru că nu au produs un deranj teribil, având câteva colţuri ţintă asupra cărora s-au axat.

Nu a funcţionat nici sistemul de alarmă

Atăt poliţia, cât şi victima jafului, au refuzat să confirme faptul că hoţii l-ar fi imobilizat pe Cole, care nu avea în casă nici o armă, pentru a se putea apăra.

ADVERTISEMENT

Este un cartier deosebit de select al Londrei, unde în mod normal există şi conexiuni prin sisteme de alarmă cu anumite firme de pază, care sosesc în scurt timp dacă se întâmplă ceva.

Nici acum Ashley Cole nu şi-a cumpărat armă

Însă în acest caz nu a funcţionat nici un sistem de alarmă, astfel încât bandiţii au putut opera în voie şi au sustras un număr mare de bijuterii.

ADVERTISEMENT

Deocamdată poliţia nu a reuşit să dea de urma infractorilor, având câteva piste de urmărit, iar Ashley Cole a preferat să tacă, de teamă să nu urmeze represalii din partea bandiţilor asupra sa şi a iubitei sale. Şi nici măcar acum el a decis să nu apeleze la achiziţionarea unei arme de foc.

  • Ashley Cole a jucat la Arsenal, Chelsea, Roma, Los Angeles Galaxy şi Derby County
ADVERTISEMENT