Life

Asia Express 4. Ce reguli trebuie să respecte cele 9 echipe pe Drumul Împăraților

Asia Express, una dintre cele mai dure competiții TV, revine pe micile ecrane cu câteva reguli stricte pentru participanți.
18.09.2021 | 19:07
Asia Express 4 Ce reguli trebuie sa respecte cele 9 echipe pe Drumul Imparatilor
Asia Express 4. Ce reguli trebuie să respecte cele 9 echipe pe Drumul Împăraților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cele 9 echipe trebuie să respecte un set de norme foarte importante pe Drumul Împăraților, care pornește din Turcia, începând de sâmbătă, 18 septembrie 2021.

Regulile nu sunt deloc de neglijat, asta dacă participanții vor să aibă o situație mult mai ușoară la Asia Express 4 și fără prea multă supărare.

ADVERTISEMENT

Una din condițiile pe care le au cele 9 perechi de pe Drumul Împăraților este una veche și are legătură cu banii pe care-i au concurenții. Suma a rămas tot de 1 euro pe zi.

Asia Express 4, reguli pentru concurenți. Ce trebuie să facă

Din acești bani vedetele și colegii lor de echipă trebuie să se asigure că le ajung pentru a-și procura mâncare și apă, deci nu le va fi deloc un lucru ușor.

ADVERTISEMENT

O altă regulă este legată strict de cazare. Participanții de la Asia Express 4 trebuie să-și caute singuri locuințe în care să doarmă, totul fără să achite vreun ban.

Din fericire, nu toate condițiile impuse de producătorii de la Antena 1 sunt complicate. Una care le poate aduce bucurie este strâns legată de imunitate.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții prima echipă care ajunge la linia de finish, la punctul de întâlnire, beneficiază de o imunitate ceea ce înseamnă că primește o zi de odihnă, mâncare, bani pentru cazare și distracție.

În plus, echipa care ajunge prima la destinație mai primește un avantaj, și anume nu va intra în cursa pentru ultima șansă, când două persoane vor pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Totodată, cei care primesc amuleta vor beneficia și de suma de 1.000 euro. Un alt avantaj este acela că au posibilitatea să plece înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Cine sunt cele 9 echipe de la Asia Express 4

Connect-R – Shift, Mihai – Elwira Petre, Lidia Bluble – sora ei, Estera, Patrizia Paglieri – fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu – soția lui Eliza și Alexandra Ungureanu alături de mama ei fac parte din Asia Express 4.

Tot pe Drumul Împăraților au plecat și Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, dar și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Cele 9 pereche au filmat pentru noul sezon de la Antena 1 timp de două luni în țări printre care se numără Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

ADVERTISEMENT