Life

Asia Express a dat lovitura cu debutul noului sezon. Pro TV nu a avut nicio șansă

Asia Express a revenit în forță pe micile ecrane sâmbătă seară, 18 septembrie. Antena 1 a fost lider de audiență!
19.09.2021 | 14:59
Asia Express a dat lovitura cu debutul noului sezon Pro TV nu a avut nicio sansa
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express, care s-a filmat după aproximativ doi ani de pauză, asta din cauza pandemiei de coronavirus.

Așteptarea a luat sfârșit în urmă cu foarte puțină vreme, când postul de televiziune a reușit să dea lovitura cu emisiunea moderată de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Debutul noului sezon a fost urmărit de foarte multă lume, în timp ce postul rival, Pro TV, nu a avut nicio șansă, deși a difuzat în același interval SuperStar România.

Asia Express 4, lider de audiență încă de la primul episod

Show-ul produs de Mona Segall a fost urmărit de un număr foarte mare de români, pe toate segmentele de public, lucru care a pus emisiunea pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia.ro, Asia Express 4, care a durat circa 4 ore, a avut aproape 1,2 milioane de români cu ochii ațintiți în micile ecrane.

Pe locul secund s-a clasat Pro TV, care a difuzat SuperStar România și filmul John Wick 2, de la ora 23:05. Cu toate astea audiența a fost puțin peste un milion de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Totodată, clasamentul a fost completat de emisiunea „O nouă șansă”, adică pe locul trei a fost Kanal D, care a avut numai 624.000 de privitori pe minut.

Antena 1, lider pe toate segmentele de public

Antena 1 a stat bine și la capitolul Urban, unde Asia Express a fost tot pe primul loc, cu 707.000 de telespectatori pe minut, în timp ce Pro TV a avut 507.000 de urmăritori. România TV a fost pe 3, cu 238.000 de privitori.

ADVERTISEMENT

Comercial (18-49 Urban). Tinerii au urmărit în număr foarte mare debutul celui de-al patrulea sezon Asia Express. Sursa menționată mai arată că, peste 300.000 de tineri s-au uitat la primul episod.

Diferența dintre Antena 1 și Pro TV a fost de peste 100.000 de telespectatori, asta pentru că cel din urmă post a adunat numai 195.000 de telespectatori pe minut.

În aceeași notă, Digi Sport 1 s-a clasat pe locul al treilea, având 99.000 de privitori. Postul RCS-RDS a difuzat meciul U Craiova 1948-FCSB (0-1).

ADVERTISEMENT