Life

Asia Express, ediția din 24 octombrie. Cele șase echipe ajung în Georgia: „Șoc și groază”

În noua ediție Asia Express, difuzată pe 24 octombrie, concurenții ajung în Georgia. Au mai rămas șase echipe care vor continua traseul pe Drumul Împăraților.
24.10.2021 | 16:29
Asia Express editia din 24 octombrie Cele sase echipe ajung in Georgia Soc si groaza
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Asia Express ajung în Georgia în ediția de duminică seară, 24 octombrie 2021. Cele șase echipe rămase continuă Drumul Împăraților în a doua țară de pe traseul sezonului patru.

Echipele vor avea de trecut două etape în Georgia, o țară de mici dimensiuni, dar care cuprinde cele trei mari religii ale lumii, musulmană, creștină și iudaică.

ADVERTISEMENT

Tradițiile vor fi și ele altele, diferite de ce au trăit concurenții în Turcia. În plus, și limba este foarte dificilă și le va da de furcă echipelor.

Asia Express, ediția din 24 octombrie. Cele șase echipe ajung în Georgia

„Orice nouă etapă pornește mai greu. Cu atât mai mult când vii într-o țară nouă, nu știi nimic despre ea, ce așteptări să ai. În Turcia deja ne formasem, știam ce avem de făcut”, spun concurenții în ediția de duminică seară, potrivit Antena 1.

ADVERTISEMENT

Prima misiune din noua etapă îi va provoca pe concurenți să caute un costum tradițional georgian într-o piață foarte aglomerată.

După aceea, ei trebuie să îmbrace costumul și să învețe, contracronometru, niște pași de dans tradițional, împreună cu un coregraf. „Ni se părea de neterminat. Am simțit că vom sta o viață în această piață căutând costumul”.

ADVERTISEMENT

Următorul indiciu este acordat doar cu aprobarea judecătorului, astfel că echipele vor lupta din greu să fie primele. Inevitabil, vor apărea tensiuni între concurenți. Cuza a remarcat faptul că plecarea echipelor a fost ceva trist doar pentru moment, după care a doua zi toată lumea uita.

„Eu nu cred că mai este niciun fel de prietenie între nimeni în momentul de față.

Cel mai mare lucru care mie mi-a dat de gândit a fost că după plecarea fiecărei echipe, după care cu toții am suferit, a doua zi toată lumea a uitat de ele. Ceea ce pe mine mă pune pe gânduri”, spune Cuza de la Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Și limba este foarte complicată, așa cum au recunoscut și concurenții. Aceștia au spus că până și turca este mai ușoară decât limba georgiană, care le-a dat bătăi de cap.

„Șoc și groază. Scrisul pare imposibil de descifrat, zici că sunt hieroglife. Noi nu ne-am descurcat în Turcia cinci săptămâni să învățăm două fraze în turcă, limbă ce pare mult mai simplă decât asta”, este reacția concurenților.

Cele șase echipe rămase în concurs vor avea parte de noi provocări în ediția difuzată duminică seară, 24 octombrie, la Antena 1, de la ora 20:00.

În competiție au rămas echipele Lidia Buble/ Estera Buble, Mihai Petre/ Elwira Petre, Adriana Trandafir/ Maria Speranța, Patrizia Paglieri/ Francy, Cuza/ Emy și Cosmin Natanticu/ Eliza.

ADVERTISEMENT