Sport

Asociaţia “Salvaţi Steaua”, prima reacţie după acuzele de fals venite de la UEFA: „Noi nu suntem oi care să acţionăm la îndemnul păstorului!”. Exclusiv

Virgil Boglea, avocatul „Asociației Salvați Steaua”, a oferit o primă reacție, în exclusivitate pentru FANATIK, după acuzele de fals venite de la UEFA.
10.06.2022 | 21:15
Asociatia Salvati Steaua prima reactie dupa acuzele de fals venite de la UEFA Noi nu suntem oi care sa actionam la indemnul pastorului Exclusiv
Asociaţia "Salvaţi Steaua", prima reacţie după acuzele de fals venit de la UEFA. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Virgil Boglea delimitează asociația „Steaua 1947” de asociația din care face parte, fiind surprins de tot evenimentul creat în jurul răspunsului UEFA, care s-a dovedit a fi falsificat.

Asociaţia “Salvaţi Steaua”, prima reacţie după acuzele de fals venite de la UEFA

Virgil Boglea, avocatul „Asociației Salvați Steaua”, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, pentru a lămuri „mailul” primit de „Asociația Steaua 1947”, fiind surprins de tot ce s-a întâmplat, delimitându-se în mod evident de știrea falsă răspândită:

ADVERTISEMENT

„Eu nu am ştiut de aceste probleme. Ieri am avut o cauză înaltă în alt oraş şi am fost prins între avioane. Aseară am ajuns după ora 24:00 şi nu am urmărit emisiunile şi nici astăzi.

M-au sunat într-adevăr colegii mei peste zi, mi-au spus că există această informaţie şi le-am spus că o voi verifica după ce voi încheia la instanţă.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles, după ce am ieşit de la instanţă şi a ieşit la iveală faptul că povestea este falsă, le-am transmis colegilor să dea un comunicat din partea «Asociaţiei Salvaţi Steaua», eu fiind şi preşedintele acesteia, prin care să se delimiteze de acţiunile acestei alte asociaţii, care înţeleg că e o firmă instituită pe teritoriul Angliei.

Nu ştiu prea bine regimul juridic. Nu avem şi nu vom avea niciodată puncte comune cu acea asociaţie dintr-o perspectivă: noi nu suntem oi care să acţionăm la îndemnul păstorului”, a declarat Virgil Boglea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Ne dezicem de cei care au aruncat această mizerie pe piața media!”

Într-un comunicat postat pe contul oficial de Facebook, „Asociația Salvați Steaua” mătură pe jos cu cel care a scornit mailul primit de la UEFA, dezvăluindu-i și identitatea:

„Din păcate, total surprinși de cele întâmplate, ne vedem nevoiți să ne dezicem de mult discutatul «mail» primit de Asociatia Steaua 1947 «din partea UEFA», de cei care au aruncat această mizerie pe piața media, de cei care au crezut că astfel pot minți și se pot juca cu probleme atât de importante pentru suporterii steliști!

ADVERTISEMENT

În urma analizării situației create, vă informăm cu regret că încetăm orice colaborare cu cei din Asociația Steaua 1947, că suntem dezgustați de «opera» celui care a răspândit acest fake news (numele lui este Sergiu Gabriel) și că suntem total împotriva acestor știri false, știri care nu fac bine nimănui.

Postarea „Asociației Salvați Steaua”. Sursă foto: Captură de ecran Facebook
Postarea „Asociației Salvați Steaua”. Sursă foto: Captură de ecran Facebook

Asociația noastră va lupta în continuare corect pentru promovarea valorilor însușite de comunitățile suporterilor steliști și se va implica activ în problema clarificării apartenenței palmaresului/denumirii/emblemei echipei pe care o iubim”, se mai arată în comunicatul emis de „Asociația Salvați Steaua”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: